»HEŠTEG« IMEJMO SE RADI

23.10.2017 

V torek zvečer, 17. oktobra, smo se dekleta iz ŠDAD zbrale na prav posebnem dogodku – praznovanju rojstnih dni deklet, ki smo praznovale v mesecih od avgusta do oktobra.


Praznovanje smo začele s sveto mašo, pri kateri smo se zahvaljevale za prečudovit dar življenja, ki nam ga je podaril Bog. Mašo smo polepšale z ubranim igranjem na inštrumente, skupnim petjem in branjem. Za tem je sledil družabni večer v dobri družbi in ob dobrotah, ki jih je pripravila skupina zadolžena za to, da poskrbi za naše želodčke. Sestre so nas presenetile s slastnim pečenim ljubljanskim kostanjem, njami! Slavljenke smo bile deležne voščila z dobrimi željami, vse skupaj pa smo se nato še nasmejale in napele možgančke (in mišice) pri igri pantomima. Bil je prijeten, topline poln večer, ki ga bomo še ponovile – naslednjič že z uradno izbranim sloganom: #imejmoseradi.

Urška Bider


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Delaj danes tako,

da ti jutri ne bo

treba zardevati.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
SANJE SE URESNIČUJEJO
V Spominih je Janez Bosko zapisal: »Zvečer tistega dne (po novi maši v Castelnuovu) sem se vrnil v družino. A ko sem bil blizu hiše in sem uzrl kraj sanj, nisem mogel zadržati solz in sem rekel: 'Kako čudoviti so načrti Božje previdnosti! Sedaj je prišel čas, ko je tudi Janez začenjal vse razumevati. (iz knjige: V začetku je bila mati)

 Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon