»HEŠTEG« IMEJMO SE RADI

23.10.2017 

V torek zvečer, 17. oktobra, smo se dekleta iz ŠDAD zbrale na prav posebnem dogodku – praznovanju rojstnih dni deklet, ki smo praznovale v mesecih od avgusta do oktobra.


Praznovanje smo začele s sveto mašo, pri kateri smo se zahvaljevale za prečudovit dar življenja, ki nam ga je podaril Bog. Mašo smo polepšale z ubranim igranjem na inštrumente, skupnim petjem in branjem. Za tem je sledil družabni večer v dobri družbi in ob dobrotah, ki jih je pripravila skupina zadolžena za to, da poskrbi za naše želodčke. Sestre so nas presenetile s slastnim pečenim ljubljanskim kostanjem, njami! Slavljenke smo bile deležne voščila z dobrimi željami, vse skupaj pa smo se nato še nasmejale in napele možgančke (in mišice) pri igri pantomima. Bil je prijeten, topline poln večer, ki ga bomo še ponovile – naslednjič že z uradno izbranim sloganom: #imejmoseradi.

Urška Bider


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Dela usmiljenja

so kot številne niti,

ki vas povežejo z Bogom.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
ODNOS DO BABICE
Odnos matere Marjete do nje je bil tak, kot bi babica bila gospodinja. Spoštovala jo je in poslušala, kot bi bila njena mati. O vseh stvareh se je z njo pogovorila. Ko je imela kak trenutek časa, se je usedla k njej, da sta si bili še bolj blizu. Kadar se je vrnila s trga, jo je vedno razveselila s kakšnim priboljškom, ki ga je babica imela zelo rada. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon