VESELJE DO ŽIVLJENJA

21.01.2011 
Zahvaljujem se vam za vse molitve in vas ponovno prosim, da molite za moje notranje ozdravljenje in ozdravljenje družinskega debla od vsega hudega zla. V času božiča sem doživela namesto veselja pravo žalost. To je trajalo tudi čez novo leto. Tudi otroci se nam odtujujejo, jaz pa v svoji duši ne najdem več miru in počutim se zavrženo.
Pojavljati se mi je začela želja po smrti in v meni ni več življenja. Gospod Jezus prosim, te za ozdravljenje mojega uma, srca in telesno zdravje. Daj mi zaznati vodstvo Svetega Duha, ki me naj opogumi. Mati Marija in vas pa prosim, da molite za mene, hčero, moža in družino mojega sina, da jaz ne bi ob upala na poti življenja. Hvala vam in Zbogom!


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Ne skušaj opravičevati

svojih napak, raje

jih skušaj popraviti.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
POČITNICE
Janez je bil med šolskim letom na varnem in v dobrih rokah, zato matere Marjete to ni skrbelo, dobivala pa je spodbudna sporočila o njegovem napredovanju. Njen čas je nastopil s počitnicami, ki so vsako leto trajale štiri mesece, skupaj v petih letih kar dvajset mesecev od novembra 1835 do junija 1841. Takrat je bil Janez v materini vzgojni šoli. Bilo je to enako pomembno kot v semenišču, čeprav to niso bila učena predavanja profesorjev, vendar je tudi materina molčeča navzočnost bila sila zgovorna.
Janez je na počitnice prihajal kot klerik, v talarju, ki ga takrat običajno niso nikdar slekli, saj ga tudi ni bilo treba, ker se bogoslovci niso spuščali v kmečka opravila. Janez pa je odložil talar in se z vso zagnanostjo vrgel na delo z materjo, bratoma in drugimi ljudmi. Hkrati pa je pridno pomagal tudi župniku. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon