Angleški oratorij

 

Angleški oratorij poteka od leta 2013. Začel se je na pobudo staršev iz drugih držav, ki so s svojimi otroki začasno bivali v Sloveniji, in iskali primeren program zanje.

 

Od takrat se oratorij odvija vsako leto in se v skladu z vse večjim povpraševanjem vztrajno razvija. Nadgradili smo ga z Angleškimi oratorijskimi dnevi (dva na leto), v letu 2017 pa bomo prvič izvajali dva oratorijska tedna v poletju.

 

Program poteka v hiši sester HMP v Ljubljani - Gornji trg 21. Izvajamo ga v angleščini, kateheze in molitve pa so prilagojene razumevanju otrok.

 

Prostovoljci

Pri programu sodeluje vedno več mladih prostovoljcev (dijaki in študentje), ki tekom programa razvijajo mnogo svojih potencialov. Poleg tega da utrjujejo jezikovno znanje, pridobivajo tudi pedagoške izkušnje, krepijo lastno ustvarjalnost in samoiniciativnost ter se prek vsebine programa in predhodnih priprav tudi duhovno poglabljajo in osebnostno rastejo.Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Kdor ne živi v miru

z Bogom, nima miru

v sebi in zato ne živi

v miru z drugimi.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
MATI MARJETA
V njegovi vzgoji ni nič takega, kar ne bi bilo že v vzgoji matere Marjete. Dejansko je don Bosko vzgojno izkušnjo iz družine prenesel v svoj preventivni sistem. Ob tem smo lahko presenečeni, saj vidimo, kaj lahko naredi dobra vzgoja v družini. Če je kaj takega zmogla nepismena kmečka mati brez sredstev, kako ne bi uspelo tudi nam, ko imamo veliko znanja in še več sredstev in pripomočkov. (iz knjige: V začetku je bila mati)


Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon