Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, januar 2011

21.01.2011  SVETI DUH

Prosim, molite za me, da se pravilno odločim pri iskanju nove zaposlitve. Naj me Sveti duh napolni, da bi ponovno živela življenje v polnosti. Srčno hvala.

21.01.2011  IZPIT

Najlepše Vam hvala za vse vaše molitve. Sedaj se obračam s prošnjo na vas, da molite zame, da bi imela motivacijo in pogum, da bi se uspela naučiti vso gradivo za izpit in da bi izpita uspešno opravila 27.1 in 1.2.2011. Vnaprej hvala.

21.01.2011  DIPLOMA

Prosim vas za molitev, da bi, kar se le da hitro lahko dokončala diplomo in uspešno diplomirala. Hvala vam! Naj vam dobri Bog povrne!

21.01.2011  OPTIMIZEM

Prosim vas za molitev, da bi se znala hitreje, bolj pogumno in bolj optimistično prilagajati spremembam v svojem življenju. Hvala.

21.01.2011  FINANČNA KRIZA

Naša družina se je znašla v finančni krizi. Prosim, molite za nas, naj nam dobri Bog pomaga, če je taka njegova volja.
Že vnaprej HVALA.

21.01.2011  VERA in OTROK

Prosim vas, da molite za mojega fanta, da bi sprejel vero ter zame, da bi čim prej zanosila in rodila zdravega otroka. Bom Vam povrni za vse vaše molitve!

21.01.2011  OZDRAVLJENJE

Prosim, molite zame, da bi letos spoznala ljubezen svojega življenja, moža. Prosim tudi za ozdravljenje notranjih ran in spominov ter zdravje telesa. In naj mi Gospod da poglobljeno vero. Hvala vam iz srca in Bog vam povrni vse dobro!

21.01.2011  ODNOS

Še naprej vas prosim za molitev: za bližino in komunikacijo v najinem odnosu, za ljubezen, duhovno povezanost, notranji mir..., da bi se sama še bolj odpirala, za priložnosti za vse to ... Hvala.

21.01.2011  VESELJE DO ŽIVLJENJA

Zahvaljujem se vam za vse molitve in vas ponovno prosim, da molite za moje notranje ozdravljenje in ozdravljenje družinskega debla od vsega hudega zla. V času božiča sem doživela namesto veselja pravo žalost. To je trajalo tudi čez novo leto. Tudi otroci se nam odtujujejo, jaz pa v svoji duši ne najdem več miru in počutim se zavrženo.
Pojavljati se mi je začela želja po smrti in v meni ni več življenja. Gospod Jezus prosim, te za ozdravljenje mojega uma, srca in telesno zdravje. Daj mi zaznati vodstvo Svetega Duha, ki me naj opogumi. Mati Marija in vas pa prosim, da molite za mene, hčero, moža in družino mojega sina, da jaz ne bi ob upala na poti življenja. Hvala vam in Zbogom!

21.01.2011  ZAPOSLITEV

Ljubi BOG, TI, ki vedno pomagaš in mi prideš nasproti, prosim pomagaj mi pri zaposlitvi mojega moža. Prosim tudi za dar modrosti, ljubezni, spoštovanja, vere in miru. Naj se stvari, ki me najbolj bolijo obrnejo v dobro, tako da bomo vsi zadovoljni in srečni.
Božja pomoč, ostani vedno pri nas!


07.01.2011  SLUŽBA

Hvala vam za vse molitve, vedno pomagajo. Prosim vas še za molitev za mojo sestro, ki že nekaj časa išče službo. Bog vam povrni.

07.01.2011  ŽELJE

Prosim vas sestre HMP, da molite zame, da bi letos realizirala svoje želje, da bi spoznala ljubezen svojega življenja. Hvala in Bog povrni.

07.01.2011  PRIMEREN DOM

Ker se moramo v kratkem izseliti vas prosim, molite za našo družino, da najdemo sebi primeren dom v dobro vseh nas. Naj nam Jezus in Marija podelita milost in nam pomagata, da čimprej najdemo sebi primeren dom. Prosim tudi za zdravje, razumevanje in spreobrnjenje mojega moža in sinov! Bog vam povrni in vse dobro v novem letu 2011! Hvala!

07.01.2011  DRUŽINA

Prosim, da se spomnite v molitvi moje družine, kjer vlada samo prepir in sovraštvo. Prosim za moč poglobljene vere, medsebojne ljubezni in spoštovanja.

07.01.2011  DRUŽINSKI ČLANI

Prosim vas, da skupaj molimo zame, za mojo družino in moja dva otroka Nejca in Nika. Lepo prosim, če se v molitvi spomnimo tudi partnerja Janeza. Da bi se naše poti končno združile. Priporočam v molitev moje starše in sestre z družinami. Še posebna prošnja: lepo prosim, če se v molitvi spomnite name, ker bom v februarju opravljala maturo. Da bi mi uspelo. Hvaležna Darja

07.01.2011  SORODNA DUŠA

Prosim vas za molitev, da bi v tem letu spoznala svojo sorodno dušo. Hvala.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Drugim boš pomagal

k svetosti, ko si boš

sam prizadeval zanjo.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
TALAR
Prišel je dan, 25. oktober, ko je oblekel talar; zaradi tega mu ni bio treba nositi vojaške uniforme. Bilo je 30. Oktobra 1835, zadnji dan pred odhodom od doma. Takole se sam spominja srečanja z materjo: »Skromna bala je bila pripravljena. Moji sorodniki so bili vsi zadovoljni; jaz pa še bolj kot oni. Le moja mati je bila zamišljena in me je ves čas spremljala s svojim pogledom, kakor da bi mi hotela kaj reči. (iz knjige: V začetku je bila mati)


Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon