Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, december 2011

16.12.2011  SMISEL ŽIVLJENJA

Prosim, molite za vse, ki so bolni, osamljeni ali brezposelni, za tiste, ki so se na poti izgubili, da bi ponovno našli smisel svojega življenja, srečo in ljubezen.

16.12.2011  SVETI DUH

Prosim molitve, da bi Sveti Duh napolnil moje srce, odpravil vse rane, vse kamenčke in naredil ljubeče srce, namenjeno za služenje ljudem in Kristusu. Hvala.

16.12.2011  BOŽJI POGLED

Zahvaljujem se vsem za naše skupne molitve, ki prinesejo v naše negotovo življenje toliko življenske vedrine, moči, vere in brezpogojne ljubezni.

Prosim, ozri se na ljudi, ki jih nihče ne opazi, pomagaj jim najti smisel življenja, opogumi jih s svojim navdihom ter jim pomagaj spregledati z Božjimi očmi, da bodo videli lepši svet


16.12.2011  FANT

Prosim za molitev, da bi bolje spoznala fanta, ki mi je všeč. Hvala. Bog povrni

16.12.2011  SLUŽBA

Prosim za molitve za mojega moža, da bo še naprej v službi ostal tako kot do zdaj in molite, da mu ne bo treba iti vozit privat. Naj ga čuva dobri Bog na vseh poteh. Hvala vam.

16.12.2011  ŠOLA IN SLUŽBA

Prosim vas, molite za moja dva otroka, da bosta uspešna v šoli. Prosim molite zame, da bi dobila službo. Hvala vam in naj se molitev uresniči po Božji volji. Hvala za vaše molitve

16.12.2011  OTROK

Prosim, molite, da se moj otrok nauči obvladovanja jeze in pravilnega izražanja čustev in za moč, da mu pri tem pomagamo. Bog povrni.

16.12.2011  OZDRAVLJENJE

Prosim, molite za našega malega Maksa, da čimprej ozdravi ter da njegova bolezen ne bo pustila posledic. Hvala vam!

16.12.2011  STISKA

Prporočam se v molitev za pomoč iz osebne stiske. Prosim te Jezus, ozri se milostno name in mi pomagaj premagati strah, občutek manjvrednosti in nezaupanje vase in v ljudi. Hvala

16.12.2011  DUHOVNO ŽIVLJENJE

Prosim za skupne molitve k VSEMOGOČNEMU BOGU za več ljubezni, potrpljenja, poglobljene vere, medsebojnega zaupanja in spoštovanja. To bo pripomoglo veliko za vsakega posameznika kot za našo državo. BOG pomagaj nam pri naših odločitvah.

16.12.2011  DRUŽINA

Prosim za molitev, za našo družino, za zdravje, da bi uspeli pravilno rešiti vse težave, ki so se nas dotaknile v zadnjem obdobju. Prosim Jezusa in Marija naj nam data moči, potrpljenja. Naj nas vodita po pravi poti. Zaupam vanju in vem, da se bo zgodilo vse tako, kot je najbolje v naše dobro! Hvala vam in Bog vam povrni!

16.12.2011  DRUŽINA

Hvala vam za vse molitve zame in za našo družino. Bog vam povrni. Prosim vas molite za nas, da bi nam uspelo dokončati hišo in da bi vsi odrasli člani družine našli primerno zaposlitev oziroma da bi razvili uspešno dopolnilno dejavnost, prosimo tudi za zdravje in da bi druga hčerka uspešno diplomirala. Te prošnje izročam Bogu in vas prosim, da mi pomagate z molitvijo.

16.12.2011  NOVO ŽIVLJENJE

Danes sva z ženo izvedela, da pričakujemo dojenčka. Drage sestre, spomnite se naše družine v molitvi, naj dobri Bog nakloni zdravja, novonastalemu življenju, pa tudi najinim sedanjim trem otrokom in seveda tudi nama z ženo.HVALA:

16.12.2011  ZDRAVJE

Prosim za molitev za mojega brata, ki booperiran ter za njegovo telesno duševno in duhovno zdravje.

16.12.2011  FANT

Prosim molite zame, da bi se s fantom, ki mi je všeč spoznala in postala dobra prijatelja. Dobri Jezus daj mi spoznati, če je ta fant pravi zame, s katerim bi si lahko ustvarila družino. Naj tega fanta Bog obilno blagoslovi. Drage sestre HMP Vam pa hvala za molitev za fanta in zame. Naj tudi Vas Bog obilno blagoslavlja in Vam izkaže svoje usmiljenje in pomoč.

16.12.2011  DRUŽINA

Ljubi BOG! Zahvalim se ti za vse muslišane prošnje. Prosim bodi milostljiv do moje družine tudi v najprej. Prosim ohrani nas poglobljene v veri, povezane z darom modrosti, spoštovanja in medsebojne ljubezni, ki je je vse povsod premalo. Prosim za skupne molitve, ki bodo blagodejno delovale na naše ranjene duše, ki te iščejo in čakajo, čeprav včasih tudi na napačnem kraju. Ljubi BOg pomagaj nam tudi pri duhovni rasti ter pri duševnem in telesnem zdravju. Božja pomoč ostani vedno pri nas.

16.12.2011  PRIJATELJ

Prosim za svojega zelo dobrega prijatelja. Naj mu vaša molitev prinese energijo, ki jo izgublja s tem, ko pomaga vsem okoli sebe. Njegovo srce je neizmerno veliko, a bojim se, da se na koncu ne bo sam zrušil. Potrebujem vašo pomoč v molitvi, saj sama tega ne zmorem.

16.12.2011  OKREPITEV

Prosim milost ozdravljenja volje. Počutim se zlomljenega po več letih življenjskih bojev, da mi tečejo solze od utrujenosti, delo me pa čaka. Če kdaj potrebujem okrepitev od Gospoda, jo potrebujem sedaj; da mi obveže pete, me utrdi za nalogo, ki mi jo je zaupal. Gospod pomagaj mi, ker sem zelo izčrpan.

16.12.2011  OZDRAVITEV

Prosim vas za molitev: za ozdravitev moje sestre, ki se zdravi za depresijo. Bog vam povrni.

16.12.2011  STISKA

V veliki stiski vas res prosim za molitev za mojo situacijo.

16.12.2011  POROKA

Skupaj se zahvlimo Jezusu za blagoslovljeno duhovno obnovo. Jezus, ti veš,da je malo za šalo malo za res bil postavljen datum najine poroke 25 .5. 2012, Jezus, prosim daj nama spoznanja, kdaj je pravi čas za vstop na najino skupno življenjsko pot. Prosim, daj nama jasno znamenje!

16.12.2011  DRUŽINA

Prosim molitve za družino s Primorske, za ureditev odnosa med staršema in ozdravitev celotne družine, ter za ureditev njihovega socialnega stanja. Bog usliši nas prosim, Ti veš kako težko je tam. Hvala Vam sestre za pomoč.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Zavedaj se, da imaš

angela, ki te spremlja,

varuje in je tvoj prijatelj.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
MATI MARJETA
V njegovi vzgoji ni nič takega, kar ne bi bilo že v vzgoji matere Marjete. Dejansko je don Bosko vzgojno izkušnjo iz družine prenesel v svoj preventivni sistem. Ob tem smo lahko presenečeni, saj vidimo, kaj lahko naredi dobra vzgoja v družini. Če je kaj takega zmogla nepismena kmečka mati brez sredstev, kako ne bi uspelo tudi nam, ko imamo veliko znanja in še več sredstev in pripomočkov. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon