Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, februar 2011

28.02.2011  BOLEZEN

Prosim molitev za mojo sestro, ki je zbolela za anoreksijo. Hvala.

28.02.2011  ZDRAVJE

Prosim, molite za mojo družino, za zdravje na duši in telesu.

28.02.2011  OTROK, FANT, SLUŽBA

Zahvaljujem se vam za vse molitve. Zanosila sem. Tokat vas prosim, da molite za mojega otroka, da bi bilo vse v redu z njim. Prosim pa vas še, da se v molitvah spomnite na mojega fanta, da bi sprejel vero in da bi sama našla službo. Bog vam povrni za vse molitve!

28.02.2011  BODOČI MOŽ

Molite prosim zame, da bi spoznala svojega bodočega moža, s katerim bi si tudi ustvarila družino. Bog povrni.

28.02.2011  UMIRJENA

Molite prosim zame, da bi bila notranje bolj umirjena, bolj osredotočena na življenjsko pomembne stvari ter da bi bila predvsem to, kar sem. Hvala.

28.02.2011  ODNOS

Prosim za dar iskrenega kesanja, spreobrnjena zame in za moje dekle. Da bi uspela osebno se srečati z Jezusom in z njim ohraniti nadaljno zvestobo in s tem povzidgniti odnos na pristnejši nivo.
Hvala sestre.

28.02.2011  DIPLOMA

Prosim vas za molitev še zame - da bi mi uspelo čim prej diplomirati in dobiti službo. Naj vam vse dobro povrne dobri Bog!

28.02.2011  STRAH

Prosim Vas, molite zame; že dalj časa iščem novo službo, pa je ne dobim; bolje rečeno strah me je, ker ne vem ali bom to delo dobro opravljala, strah me je vsega celo voziti avto čeprav imam izpit za avto, nimam pa poguma, zato Vas še enkrat prosim molite zame. Že v naprej iskrena hvala.

28.02.2011  NOVA ŽIVLJENJA

Prosim molitve za vse pare, ki si močno želijo otrok - da bi jim Bog naklonil to milost, če je taka njegova volja. Če ne, da bi se sprijaznili s tem! Hvala vam!

28.02.2011  ŠTUDIJ

Prosim vas za molitev za mojega brata - da bi junija uspešno opravil maturo in bil sprejet na željeno akademijo. Hvala vam! Naj vam povrne dobri Bog!

28.02.2011  DRUŽINA

Prosim za pomoč pri molitvi za mojo družino, za otroke, naj jim Gospod da moč in pogum pri učenju in izpolnjevanju njihovih dolžnosti, naj jih razsvetljuje in vodi pri njihovih odločitvah. Za naše medsebojne odnose za iskrenost in ljubezen. Hala in Bog povrni.

28.02.2011  PARCELA

Prosimo vas molitve, da se uredijo zadeve glede naše parcele.

18.02.2011  TOŽBA

Dobili poziv iz sodišča, da nas nekdo toži. Prosim molimo, da bodo šle zadeve mirno skozi. Marija, prosim izprosim pri Jezusu za vse nas, ki smo vpleteni v ta kaos Sv. Duha v obilju. Naj bodo naša življenja blagoslovljena in naj se zadeva reši kot želiš ti Jezus. Daj, da bomo v srcih osvobojeni te zemlje, za katero gre, da tudi, če jo izgubimo, da zaupamo, da Ti vse vodiš. Hvala Jezus, da si nas že uslišal.

18.02.2011  ZDRAVJE

Prosim molimo za mojega fanta, ki ima slabe izvide urina. Jezus, nakloni mu zdravja in ga ohranjaj pri dobri kondiciji. Hvala Jezus, da si nas že uslišal.

18.02.2011  TEŽAK POLOŽAJ

Gopod Bog, Jezus, nebeška mati Marija, angeli in svetniki na vas vse se obračam po pomoč. Moj stric in bratranec sta v zelo težkem položaju. Stric je močan alkoholik, bratranec pa ima shizofrenijo. Sama živita. Čutiti je brezupno stanje. Meni je tako hudo zanju. Prosim uslišite, pomagajte jima. Izročam tudi mojo mamo, ki jo je zajel notranji nemir glede moje brezposelnosti. Da bi le doživela močneje Božjo ljubezen in Božji mir. Hvala.

18.02.2011  ZDRAVJE

Prosim za molitveni spomin za zdravje.
Žena in mama

18.02.2011  VERA

Prosim pridružite se mi v molitvi, za moja otroka, ki sta izgubila vero. Naj ju Bog vodi po poti, ki je za njiju najboljša.

18.02.2011  NOTRANJE OZDRAVLJENJE

Prosim za molitev za notranje ozdravljenje, ozdravljenje družinskega debla in za osvoboditev od vsega zla. Vnaprej hvala.

18.02.2011  HČI

Hvala, ker ste mi že velikokrat pomagale s svojo molitvijo. Vem, da ne moremo ukazovati Bogu, lahko le prosimo, ON pa že ve kaj je za nas najbolje. Tokrat vas prosim za mojo hčero, ki je v 4. letniku. Prosimo Boga, naj ji da moč in voljo za učenje, uspeh na maturi in vpis na fakulteto. Hvala vam

18.02.2011  NOVA SLUŽBA

Prosim vas, molite zame, da bi se v novi službi odlično izkazala in da bi bila do sodelavcev odprta in samozavestna. Hvala in Bog vam povrni.

18.02.2011  IZPIT

Najlepša vam hvala za vse vaše molitve. Prosim vas, da molite, da bi imela motivacijo in dovolj časa za učenje in da bi uspešno opravila izpit dne 18.2.2011. Vnaprej hvala.

18.02.2011  STARŠA

Skupaj molimo za mojega atita in mami, ki bosta ostala sama v hiši, ko se bom jaz poročila in odselila od doma. Sta starejša.

18.02.2011  ZDRAVJE

Dragi Jezus, prosim daj mojemu fantu zdravja. Ima kar nekaj problemov in nenormalne izvide urina. Hvala sestre za molitev.

18.02.2011  ZDRAVJE

Jezus, prosim daj znanki, ki ima tumor v glavi, mirno srce in zaupanja Vate. Če je zanjo dobro, Te prosim, da jo ozdraviš, da ne bo potrebna operacija. Daj mi moči, da ji stojim ob strani!

18.02.2011  ŽIVLJENJSKA SPOVED

Prosim molite zame, da me bi pri življenjski spovedi vodil Sv. Duh in da bom pri molitvi za izlitje Sv. Duha bila deležna Njegovih milosti in darov.

18.02.2011  SOSEDJE

Molimo, prosim, za našo družino, ki se je srečala z medsosedskim problemom. Marija, prosim izprosi pri Jezusu, da se bo zadeva glede parcele dobro iztekla, da bo blagoslovljeno. Sv. Anton Padovanski, prosim najdi pot za mirno rešitev. Hvala Jezus, da si nas že uslišal.

18.02.2011  ODPUŠČANJE

Prosim za molitve, da bi se družinske stvari (fizično in miselno) postavile na pravo mesto v zvezi z mano in sinom. Prosim tudi, da bi bili pri tem deležni milosti odpuščanja in sprejemanja drugačnega mišljenja in spoštovanja. Hvala sestre.

18.02.2011  STISKA

Hvala za vse vaše molitve, ki res pomagajo. Nekatere stvari se dogajajo zelo počasi, potrebno je veliko potrplenja, ljubezni, prave ponižnosti ... in tudi veliko Božje milosti, vendar se splača in vem, da je to prava pot ... Trdno sem prepriočana, da je to tudi posledica molitve. Sama ne bi zmogla. Trenutno sem v hudi stiski in napetosti in vas ponovno prosim, če še naprej molite za najin odnos, za ljubezen, bližino, odprtost, notranjo povezanost, da bi se lahko z ljubeznijo, bližino ponovno približala drug drugemu ... za komunikacijo ... Naj Jezus stopi v najin odnos ... Za nove priložnosti ... zame in zanj ... da bi lahko ob tem spregovorila in izrazila tudi sočutje in odprtost drug do drugega. Drage sestre v trenutkih stiske je vaša molitev neprecenljiva.In ko pogledam nazaj čutim in vem, da je v duhu tudi vaša molitev in moč. Hvala.

18.02.2011  OTROCI

Prosim molitve za moje tri otroke, njihovi družini, moža in vnuke - za zdravje na duši in telesu, darove Sv. Duha, predvsem milost vere, dar modrosti, razumevanje in da bi Gospod obudil duhovni poklic. Jezus vate zaupam. Hvala sestram.

18.02.2011  ZDRAVJE

Za vse uslišane prošnje se iskreno zahvaljujem tudi vam. Imam pa spet velike prošnje. Prosim, molite za zdravje hčerkice nečakinje, za njena starša, da bodo skupaj in z božjo pomočjo zmogli premagati bolezen. Prosim tudi za zdravje moje mami, tašče in vseh nas. Naj vas in nas spremlja božji blagoslov! Hvala!

18.02.2011  SPOZNATI FANTA

Prosim molitve zame, da bi imela srečo v ljubezni. Molite, da bi spoznala fanta, ki bi bil zame ljubezen mojega življenja. Iskrena hvala in Bog vam povrni.

18.02.2011  UČENJE

Najlepša vam hvala za vse molitve. Sedaj vas prosim, da molite zame, da bi imela motivacijo za učenje in dovolj časa da se naučim vso gradivo in da bi uspešno opravila izpit 18.2.2011 ter da bi dobila pozitivno oceno pri izpitu iz dne 1.2.2011. Vnaprej hvala.

05.02.2011  DEKLE

Prosim molitve ozdravljenja mojega dekleta. Vem, da jo rane iz preteklosti zelo bremenijo in zapirajo vase. Da bi uspela spregovoriti o njih z menoj. Zame pa prosim modrosti in ljubezni, da bi ji lahko prišel naproti. Hvala sestre.

05.02.2011  SVETI DUH

Sveti Duh pomagaj mi prosim. Razsvetli me glede dejavnosti, ki naj jo počnem. Veličastni Duh samo ti daješ vsem nam odgovore in smeri v življenju, vse ostalo človeško je kot hiša na pesku. Pokaži mi prosim mojo dejavnost, ker sem resnično izgubljen in v tavanju žalosten. Slava tebi moj Gospod!

05.02.2011  FINANČNE IN ZDRAVSTVENE TEŽAVE

Prosim molite za mojo prijateljico s Hrvaške, saj ima finančne in zdravstvene težave. Naj ji Jezus in Marija pomagata prebroditi vse. Iz srca vam hvala.

05.02.2011  OKREVANJE

Ker vem, da molitev vedno pomaga, vas prosim, da molimo za hitro okrevanje moje mame, ki bo jutri operirana.Bog pomagaj ji. Prosim tudi za dar modrosti, ljubezni in spoštovanja.

05.02.2011  MOŽ

Prosim vas, da skupaj molimo za spreobrnjenje mojega moža, ki ba muči hudo ljubosumje in brezposelnost hkrati.Prosim molimo in izprosimo pri BOGU, naj se stvar umiri, ker je tako živeti zelo težko.

05.02.2011  DUH MODROSTI ...

Ljubi BOG, zahvaljujem se ti, da sem preko TEBE prišla do dobrih rezultatov pri obeh izpitih, za katera sem te prosila. Prosim TE, bodi meni in mojim milostljiv še naprej. Podari nam duha modrosti, miru, spoštovanja in ljubezni. Tvoja volja naj se zgodi!

05.02.2011  IZPITI

Ljubi BOG! Na tebe se obračam s prošnjo za tvojo pomoč pri opravljanju dveh izpitov, ki me čakata danes in danes teden. Ljubi BOG zlij name dar modrosti, ljubezni, spoštovanja in odpuščanja. Pomagaj moji družini, da prebrodi težke razmere. Vnesi v nas več potrpljenja, zaupanja in ljubezni. Božja pomoč ostani vedno pri nas!

05.02.2011  MAMA ŠTUDENTKA

Sem študentka ob delu, mama, pa imam pred sabo " šprint ", saj imam le še 5 izpitov in pisanje diplome. Prosim, spomnite se me v molitvi, da bom zmogla. Včasih sem tako brez moči ...

05.02.2011  SINOVA

Prosim, da se v molitvi spomnite mojih dveh sinov. Sta gimnazijca, stara 16 in 17 let in nikakor nimata motivacije ter volje do učenja. To se odraža tudi na njunih ocenah. Prosim iz srca, da molite za njiju - da njuna srca napolni milost svetega Duha, da se bosta zmogla zbrati in popravite vse slabe ocene. Tako pridna fanta sta sicer ...
Hvala Vam ...
zdaj,ko sem napisala tele besede, se ne počutim več tako sama ...
Melita

05.02.2011  ODNOS

V težki notranji stiski vas prosim še naprej za molitev. Verjamem v vašo moč molitve; mi je že velikokrat pomagala in sem vam za to res iskreno hvaležna. Prosim, če še naprej molite zame in zanj in za najin odnos ... hvala

05.02.2011  PRAVA PAMET

Prosim, molite za pravo pamet, notranji mir in s tem tudi zadovoljsvto in srečo. To je namenjeno moji družini. Težava je v možu, ki veliko da na svojo mamo in sestro, ki ga ščuvajo proti meni in mojih otrokom. Zelo težko je živeti pod isto streho, brez kančka upanja na boljše. Poln je neresničnih obtožb, ki bolijo kot nož v srce. Največja žalost pa je, da je vse izmišljeno. Prosim ljubega Boga naj nam vsem pomaga, ker smo trenutno si še le tujci v hiši, ki mi je nekoč pomenila vse.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Ne skušaj opravičevati

svojih napak, raje

jih skušaj popraviti.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
ŠOLANJE
Šola je bila draga, mati Marjeta pa brez sredstev. Šolska taksa je znašala 12 lir, knjige in drugo pa še 21 lir na mesec. Za primerjavo navedimo: delavec - moški je na dan zaslužil liro, ženske samo 60-80 stotinov. Janez je videl materine muke. Zato ji je nekega dne predlagal: »Če se strinjate, bom vzel vrečo in od hiše do hiše prosjačil za darove; nabrano bova prodala«. Mati je privolila. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon