Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, junij 2011

24.06.2011  PRAVA IZBIRA

Zahvaljujem se, ker ste molili zame. Velik del prošenj je bil že uslišan. Prosim v Jezusovem imenu, da prejmem dar - spoznanje za nadaljevanje študija na zame najprimernejši fakulteti.

24.06.2011  OZDRAVLJENJE

Prosim vas, da molite za družino, v kateri se mamica tretjič bori s hudo boleznijo.Naj jim dobri Bog da moči in milosti, da bi zmogli to težko preiskušnjo. Predvsem pa prosim,da bi bilo zdravljenje, za katero se je odločila, čimbolj uspešno. Naslednjih 6 tednov bo potrebovala veliko naše pomoči v molitvi in dobrih mislih. Bog vam povrni in hvala za vaše molitve.

24.06.2011  STISKA

V stiski vas prosim za molitev; za rešitev mojih težav ... Iskrena hvala.

24.06.2011  BOLEZEN

Prosim Vas, da molite za ženo in mamo, ki ima raka. Hvala.

24.06.2011  DRUŽINA

Prosim za pomoč v molitvi. Zopet sem polna neke notranje zmede, ki me razdvaja, na dan prihajajo stare razvade, za katere sem mislila,da se ne bode več vrnile. Da bi se uredilo družinsko razmerje med hčerami in očetom.

24.06.2011  SPOZNATI DOBREGA FANTA

Molite prosim zame, da bi se znala v družbi bolj sprostiti in biti to, kar sem. Molite tudi, da bi spoznala dobrega fanta in si z njim ustvarila družino. Hvala in Bog povrni.

24.06.2011  SPOZNATI JEZUSA

Prosim Vas za molitev za sina in njegovo dekle, da bi spoznala Jezusa, se poročila in živela po veri.

24.06.2011  NAJTI SLUŽBO

Prosim vas za molitev, da bi mi čim prej uspelo najti službo. Hvala vam!

24.06.2011  SPOZNATI FANTA

Prosim vas za molitev zame. Da bi spoznala fajn fanta, ki bi bil moj življenjski sopotnik. Molite, da bi bil to fant, ki mi je trenutno zelo všeč. Naj moje upanje ne bo brez pomena. Hvala za vaše molitve.

24.06.2011  DRUŽINA

Najprej zahvala za vaše molitve. Prosim za umiritev razmer v družini. Želim si več odkritega pogovora, čiste ljubezni in miru. Prosim BOG pomagaj!

24.06.2011  PARCELA

Hvala za molitev. Zadeva na sodišču glede parcele je končana.

24.06.2011  SINOVA

Prosim za molitve, da bi moja dva sinova dobila pravo življenjsko sopotnico. Da bi vedno znala zaupati v Boga.

24.06.2011  ŠOLA

Prosiva za dar modrosti, da bi v šoli vse uspešno opravila ...

24.06.2011  BLAGOSLOV

Na priprošnjo sv.Terezije Deteta Jezusa prosim za blagoslov vseh mojih bodočih sodelavcev in sodelavk ter mojega delovnega mesta.

24.06.2011  KONČANJE SPORA

Prosim molimo, da bi se naš spor končal. Hvala Jezus, da si nas že uslišal. Sv. Robert Mellarmin prosi za nas.

24.06.2011  ŠOLA

Prosim vas, molite za mojo hči da bi uspešno pisala test. Hvala Vam.

24.06.2011  ZDRAVJE

Prosim vas, da molite za zdravje moje hčerke. Hvala za molitev in Bog vas blagoslovi.

24.06.2011  DOBRI ČLOVEK

Prosim vas, molite za Lamo, dobrega človeka, ki je vedno pripravljen nesebično pomagati sočloveku. Molite zanj, ki je bil napaden, da bi hitro okreval in po božji volji deloval v dobro ljudi in širil ljubezen. Hvala.

24.06.2011  ŽALOSTNA

Presveto Srce Jezusovo v stiski se obračam k tebi po pomoč, bodi usmiljen in mi pomagaj, reši me žalosti, osamljenosti in obupa. Prosim te, da bi kmalu spoznala pravega življenjskega sopotnika. Hvala sestre za vaše molitve.

24.06.2011  ODNOS

Ponovno vas prosim za molitev zame in zanj ... za najin odnos ... Sama ne zmorem ... Sem v stiski in vas res prosim za pomoč. Iskrena hvala!

24.06.2011  OSAMLJENA

Prosim, molite zame, močno sem osamljena, potrta in zaprta vse. Počutim se tako nemočno in brez volje. Prosim vas molite zame, da bi imela srečo v ljubezni. Ljubi Jeus ti veš, da hrepenim po fantu, ki me bo razumel in ljubil, pomagaj mi da bi kmalu spoznala fanta,ki bi bil zame ljubezen mojega življenja. Jezus prosim te tudi za moč komunikacije in odprtosti do zunanjega sveta. Hvala vam za vaše molitve, Bog vam povrni.

24.06.2011  ZAHVALA

Iskreno se vam zahvaljujem za molitve. Hvala Mariji in Jezusu za pomoč, ki sta uslišala moje prošnje. Hvala

24.06.2011  NAJTI FANTA

Usmiljeni Jezus, ozri se name in mi pomagaj najti fanta, ki me bo razumel in ljubil in ki bo zame ljubezen mojega življenja. Hvala.

24.06.2011  ŽIVLJENJSKA POT

Prosim za molitev, da bi našla svojo življenjsko pot. Da bi našla sebi primernega življenjskega sopotnika-ljubezen svojega življenja. Rada bi bolje spoznala fanta, ki mi je všeč ... če mi je to namenjeno. Boga prosim, da bi ne izgubila upanja. Hvala že vnaprej za vaše molitve.

24.06.2011  ŠTUDIJ

V kratkem imam 2 izpita, ki sta ključna za zagovor magisterija. Priprave trajajo že nekaj časa. Prosim, za milost Jezusove pomoči in vodstvo Svetega Duha, da vse študijske obveznosti uspešno opravim.Hvala.

09.06.2011  NOVO ŽIVLJENJE

Prosim Vas, da molite zame, da bi že ta mesec zanosila in da bi rodila zdravega otroka. Bog Vam povrni za vse Vaše molitve.

09.06.2011  DRUŽINA

Prosim vas za molitev za zdravje, notranji mir in medsebojno razumevanje v naši družini. Marija

09.06.2011  ZAPOSLITEV

Ljubi Bog! Prosim te pomagaj pri zaposlitvi mojega moža, naj se zgodi tvoja volja in čudež, da bo po dolgih mesecih pričakal željeno zaposlitev. Bog, usliši mojo prošnjo in moj klic naj pride k tebi.

09.06.2011  DRUŽINA

Prosimo skupaj, da našo družino zaščiti Jezusova kri in da nas brani Marijino prebodeno srce. Imamo dva zapleta glede zemlje. Jezus hvala, da si uredil, da je blagoslovljeno.

09.06.2011  USTVARITI SI DRUŽINO

Skupaj sklenimo roke in molimo za ozdrvitev mojih notranjih ran in za dar opuščanja, da bi lahko sama sebi opustila. Prosim molite tudi za mojo prihodnost, da bi bil Jezus moj prijatelj, moč in pomoč. Želim si, da bi spoznala kakšnega fanta in si z njim ustvarila družino. Hvala za molitev in Bog vas blagoslovi.

09.06.2011  TVOJA ROKA

Ljubi BOG! Hvaležna sem ti za tvojo roko, ki bdi nad nami, nas tolaži, roti prosi in usmerja.Prosim za skupne molitve za blagostanje, zdravje in modrost, ki jih vsi še tako rabimo. BOG pomagaj nam

09.06.2011  PRAVA POT

Gospod, razsvetli me, kje je prostor moje sreče; kje bo moje srce prekipevalo od veselja; kje naj Ti služim. Mati Marija prosi zame. Sestre prosim molite zame, da bi imel moč vztrajati v hoji z Gospodom. Prosim milosti ozdravljenja in razumevanja mojega nekdanjega dekleta in njene družine ter moje družine. Gospod obrni prosim moje napake v dobro, hiti mi prosim v pomoč, uredi vso situacijo odnosov. Hvala.

09.06.2011  USTVARITI SI DRUŽINO

Prosim vas molite zame in za mojo prihodnost, da bi si našla fanta in si ustvarila družino, da bi bila notranje umirjena, sproščena in srečna. Da bi premagala strah in da bi se znala zunanjemu svetu bolj odpret. Trenutno sem v hudi notranji stiski. Hvala sestre za vaše molitve. Bog vam povrni.

09.06.2011  BLAGOSLOV DRUŽIN

Prosim vas, da skupaj molimo za moje starše in sestre z družinami. Da bi bile zdrave, srečne in da bi jih Bog in Marija blagoslavljala. Še posebej priporočam v molitev svaka Nika, ki je trenutno v bolnišnici. Da bi se mu zdravstveno stanje čimprej izboljšalo in da se čimprej vrne domov k svoji družini.

09.06.2011  DRUŽINA

Prosim vas, da skupaj molimo zame, za moja otroka, za Janeza. Da bi bila naša družina zdrava in srečna in da nas bi Marija in Bog blagoslavljala.
Hvaležna Darja

09.06.2011  OZDRAVLJENJE

Prosim vas za molitev za ozdravljenje srčnih in čustvenih ran. Prosim Boga za pravega fanta, za ljubezen. Usmili se me Bog. Iz srca hvala.

09.06.2011  MATURA

Prosim za molitev, da bi uspešno opravila maturitetni ustni izpit iz matematike.

Hvaležna Darja


09.06.2011  USTVARITI SI DRUŽINO

Molite prosim za to, da bi našla pravega življenjskega sopotnika in si ustvarila družino. Iz srca - HVALA!!!

09.06.2011  ŠOLA

Prosim vas za molitev za mojo hči, ki bo vprašana angleščino.

09.06.2011  MAMA

Prosim vas za molitev, da bi moja mama bila bolj razumevajoča. Hvala vam za vaše molitve. Hvala

09.06.2011  ŠOLA

Prosim vas za molitev moje hčere Veronike, da bi dobro pisala matematiko in se z veseljem učila naprej. Naj njena roka piše pod vodstvom Svetega Duha.

09.06.2011  ZAPOSLITEV, NOTRANJI MIR IN OZDRAVLJENJE

Molite zame, da bi v kratkem dobil željeno zaposlitev za katero se dogovarjam. Rad bi se tudi po veliko letih skupnega bivanja s starši odselil na svoje. Tako zelo si želim to, saj smo si različnih nazorov in je bivanje velikokrat težko. Prosim tudi za notranji mir in ozdravljenje čustvenih ran mojega tata in posebej moje mame, ki se je znašla v globoki prizadetosti zaradi katere ne spi in je notranje nemirna. Gospod povrni!

09.06.2011  TADEJA

Molimo za Tadejo!

09.06.2011  ZAPOSLITEV

Ljubi BOG! Hvaležna sem za vsak dar in vsako sporočilo, ki mi daješ, da znam hoditi po poti, ki jo ti kažeš. Toda, ker sem samo človek, sem potrebna tvojega vodstva in brez tvoje pomoči ne bi dosegla, to kar sem. Danes te prosim za mojo družino, ohrani jo v miru, spoštovanju in radosti.Prosim te, da najdeš zaposlitev mojemu možu, ki zaradi tega zelo trpi. Naslednji teden ima razgovor za službo, prosim, da bo ob praven času na pravem mestu. BOG blagoslavljaj nas vse!

09.06.2011  SPREJETI

Prosim milosti, da bi v domači družini mirno sprejeli moje življenjske odločitve, ki jim niso po godu. Zlasti mama, da bi me mirno poslušala, skušala začutiti in sprejela trezno premišljeno odločitev, kljub njeni materinski zaskrbljenosti. Jezus vstopi v naše družinske odnose. Pomagaj mi mirno urediti situacijo. Prosim te moči, pravih besed, notranjega miru, vodi moj pogovor, bodi mi ob strani v tej situaciji. Amen.

09.06.2011  DEKLE

Prosim molitve spoznanja za moje dekle, da bi razumela veliko verzel med nama s katero ne zmoreva sobivati. Marija pomočnica pretrgaj vezi strahu osamljenosti, zaradi katerih se me oklepa. Jaz sem tako zelo utrujen. Gospod prosim pomagaj, tebi izročam razrešitev situacije. Hvala

09.06.2011  NAJTI PRAVEGA FANTA

Molite zame, da bi kmalu našla sebi primernega življenjskega sopotnika. Naj bo fant, ki je nekako povezan z mojim delom, pravi zame. Hvala in Bog povrni.

09.06.2011  ODNOS

Prosim vas, molite za naju, za najino ljubezen, da bi se ponovno našla, da bi se razumela, si zaupala in se spoštovala. Zahvaljujem se vam za vaše molitve.

09.06.2011  MIR

DraGi Bog, prosim te podari mir T.

09.06.2011  DAR MODROSTI

Ljubi BOG! Iz srca se ti zahvaljujem za uslišane prošnje. Danes te prosim za dar modrosti (kar trije družinski člani imamo te dni izpite), dar spoštovanja, ljubezni in vere. BOG POVRNI!

09.06.2011  BRAT

Prosim vas za molitev za brata, ki je v službi zadnje čase pod hudim stresom. Jezus prosim te blagoslovi ga in mu pomagaj, varuj njegovo psihično zdravje. Varuj tudi njegovo družino. Iskrena vam hvala za vaše molitve. Bog vam povrni.

09.06.2011  USTVARITI SI DRUŽINO

Prosim vas molite zame da bi si našla dobrega in vernega fanta in da bi si z njim ustvarila družino. Hvala vam za vaše molitve. Bog vam povrni.

09.06.2011  PRAVA POT

Prosim vas molitev zame, da bi znala spoznati, kakšna je prava pot v življenju, da bi znala poleg treh otrok sprejeti še nerojenega, za zdravje nas vseh, za večno snidenje z očetom v nebesih. Naj vas Bog obilno blagoslavlja!
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Pravega praznika ni

brez spovedi in obhajila.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
MATERIN NAGOVOR
Zvečer pred odhodom - 30. oktobra 1835 - me je poklicala na stran in mi povedala tale znameniti nagovor:
»Moj Janez, oblekel si duhovniško obleko in zato čutim vse tisto zadovoljstvo, ki ga lahko čuti mati zaradi uspeha svojega sina. Toda zapomni si, da ne daje obleka časti tvojemu stanu, ampak spolnjevanje kreposti; ah, za Božjo voljo, ne onečasti te obleke. Takoj jo odloži. Raje vidim, da imam sina revnega kmeta kakor sina duhovnika, ki zanemarja svoje dolžnosti. Ko si prišel na svet, sem te izročila blaženi Devici, ko si začel svoje študije, sem ti priporočila, da bodi ves njen in če bom postal duhovnik, vedno priporočaj in širi pobožnost do Marije.« (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon