Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, julij 2011

26.07.2011  ODNOS

Molite prosim za naju in za najino ljubezen,za zaupanje, komunikacijo, razumevanje in za odprtost drug do drugega. Hvala.

26.07.2011  FANT IN DEKLE

Prosim, molite, da bi bila s fantom, Matijem, ki ga imam zares rada, dovolj pogumna, da bi začela skupno hojo. In da si tudi on želi mene za svoje dekle, če je takšna Božja volja. Naj naju Vsemogočni Bog pripelje skupaj.

26.07.2011  ODNOS

Prosim vas molite za naju, za najin odnos, da bi se odprla drug drugemu,si zaupala, spoštovala in se razumela. Bog blagoslovi najino zvezo. Iskrena hvala.

26.07.2011  JEZIK

Prosim molite zame. Vse prevečkrat se mi zgodi, da prehitro brez premisleka kaj rečem in potem se obremenjujem kaj in kako. Molite zame, da bi znala brzdati svoj jezik, da ne bi po nepotrebnem obremenjevala sebe in drugih. Hvala Jezus, da si me že uslišal.

21.07.2011  PRAVA POT

Prosim Vas, da molite za mojo sestro, da ji Gospod pokaže pravo pot v življenju.
Bog Vam povrni.

21.07.2011  FANT

Molite prosim zame, da bi bila všeč fantu, ki je tudi meni zelo všeč. Molite za to , da bi naredil prvi korak in mi to jasno pokazal. Hvala že vnaprej. Bog povrni.

21.07.2011  OSVOBODITEV

Prosim za pomoč v molitvi, da bi Gospod izgnal iz mene hudobnega duha, ki kar preži nad menoj in me sili v dejanja, ki vem, da niso prava. Prosim za pomoč, da bi se otresla slabih navad, da bi zaživela v miru upanju in ljubezni. Le tako bom našla pravo pot.

21.07.2011  ODPUŠČANJE

Prosim molitve, da bi uspel odpustiti Gospodu. Težko mi je priznati to, ampak so se tudi rane, razočaranja nabrala v hoji za Njim. Želim si notranjega miru, ljubezni, občutja sreče. Gospod naj Vas blagoslovi.

21.07.2011  OZDRAVLJENJE

Zahvaljujem se vam za vse vaše molitve. Ponovno vas prosim za molitev za našo Nado, za njeno ozdravljenje. Hvala vam in Bog vam povrni!

21.07.2011  VERNO DEKLE

Prosim vas za molitev za našega sina, naj spozna dobro in verno deklico. Naj ga Jezus in Marija blagoslovita, naj ga vodita po pravi poti. Prosim za molitev za njegovo spreobrnjenje! Hvala vam!

13.07.2011  TEŽAVE V SLUŽBI

Lepo vas prosim za molitev, sem v težki krizi. Probleme imam v službi s šefi. lepo prosim, če molite zame, da dobim novo službo.

13.07.2011  GOSPODARSKE ZADEVE

Prosim za pomoč v molitvi, predvsem za priprošnjo za moje zdravje. Prosim pa tudi za urditev gospodarskih zadev. Želim, da se stvari uredijo v obojestransko zadovoljstvo. BOG stoj ob strani in pomagaj!

11.07.2011  TEŽAVE

v stiski prosim za molitev za moje težave in situacijo! Res vas prosim. Iskrena hvala!

11.07.2011  SIN

Moj 18 letni sin ima punco, ki se mi zdi, da ni primerna zanj. Prosim molite zanj, da bo spoznal kaj je dobro. Molite zanj, da bo zopet našel pot k Njemu ....

11.07.2011  BLAGOSLOV DOPUSTA

Materi Mariji izročam mojo družino, moža-njegovo vero, najin odnos, blagoslov hčerk, zdravje na dopustu, ker vedno kdo zboli. Marija naj nas spremlja skozi čas dopusta, da bomo zares znali skupaj izkoristiti ta čas, kot On želi. Hvala.

11.07.2011  NAZAJ NA PRAVO POT

Naj Mati Marija prosi za mojo prijateljico, ki je globoko zabredla v greh, ki ji je zameglil razum. Prosimo za blagoslov, da bi lahko odpustila za njej storjene krivice, da pride nazaj na pravo pot.

11.07.2011  DUHOVNIK

Prosim, molite za preganjanega duhovnika. Hvala za vse!

11.07.2011  SINOVA

Prosim vas za molitev za najina sinova, da bi se bolj zbližala z Bogom, da bi spoznala, kaj je najvažnejše v življenju. Hvala vam in Bog vam povrni!

11.07.2011  ŠTUDIJ

Priporočam se v molitev, da bi mi uspelo opraviti nujne študijske obveznosti. Iskrena hvala.

11.07.2011  KOMA

Prosim, da molite za babico, ki je v komi. HVALA za vaše molitve!

11.07.2011  ODNOSI in GRADNJA

Prosim molitve, da bi se vzpostavili lepi odnosi doma, da bi Gospod vodil gradbena dela pri hiši in mi pomagal odpraviti napako, ki sem jo naredil. Gospod pomagaj mi tudi prosim, da bi se odselil na svoje. Hvala.

11.07.2011  SLUŽBA

Zahvaljujem se vam za vse molitve, ki so se uslišane. Sedaj vas prosim molite zame ,da bi dobila službo. Prosim vas tudi da molite za mojega moža Vikija, da bo še naprej obdržal to službo, ki jo z veseljem opravlja. Hvala vam za vaše molitve in Bog vam povrni

11.07.2011  DRUŽINA

Prosim za molitve po Marijini priprošnji, da bi se naša družinica ponovno združila, tudi pred Bogom. Hvala!

11.07.2011  ZDRAVLJENJE

Prosim vas molite za očeta, da bi mu gospod Bog dal moči in optimizma pri zdravljenju. Prosite prosim še za nas, da mu bomo v oporo ter da ostanemo močni. Hvala vam za vaše molitve.

11.07.2011  POT

Že velikokrat ste izmolili, kar sem prosila! Hvala! Tudi danes vas naprošam za molitev, za srečno pot sina, naj se zdrav vrne domov k svoji družini! Izmolite prosim za njegovo pomoč, da bi se že enkrat pobral in poiskal pomoč. Naj ga dobri Bog okrepi pri odličitvi. Hvala v naprej!

11.07.2011  ZDRAVLJENJE

Prosim vas za molitev za našo Nado, da bo zdravljenje uspešno, da bo ozdravela. Da bo čim lažje prestala kemoterapijo in obsevanja, da se tumor ne bo več ponovil. Hvala vam in Bog vam povrni!

11.07.2011  DRUŽINA

Prosim vas za molitev za zdravje naše družine, za razumevanje in utrditev vseh v veri. Hvala vam!

11.07.2011  ZAKONSKA ZVEZA

Prosim vas, da v molitvi priporočite našega sina, za njegovo zdravje in za njegovo partnersko zvezo. Če je Božja volja, naj sklene sveti zakon, če pa ni, naj mu Jezus in Marija pokažeta pravo pot. Hvala vam!

11.07.2011  RAZUMEVANJE in PRAVA ODLOČITEV

Prosim vas, molite za našo družino, za razumevanje, strpnost, za mir. Da bi najina sinova bila prijatelja, da bi se utrdila v veri. Da bi se v življenju znala pravilno odločati pri pomembnih odločitvah. Naj ju Jezus in Marija vodita po pravi poti. Hvala vam za vse vaše prošnje in molitve. Bog vam povrni!

11.07.2011  DEKLE

Prosim za pomoč v molitvi, da bi naš sin spoznal dobro in verno dekle. Leta mu hitro bežijo, a on ne najde prave sreče. Naj ga Marija in Jezus vodita po pravi poti, naj se utrdi tudi v veri. Hvala vam in Bog vam povrni!

11.07.2011  ZDRAVJE

Prosim vas, molite za sestro mojega moža, ki je zelo zbolela. Bila je operirana in sedaj ima obsevanja in kemoterapijo. Prosim vas, molite zanjo, da bo ozdravela. Naj ji Jezus in Marija pomagata ozdraveti!

11.07.2011  PROMETNA NESREČA

prosim, molimo za mojo sosedo, ki je imela hudo prometno nesrečo. Jezus, hvala, da blagoslavljaš njeno družino in vse, ki ji stojijo ob strani. Naj njej in njeni družini Bog ohrani telesno in psihično zdravje. Hvala Jezus, da si nas že uslišal.

11.07.2011  ŠTUDIJ

Zahvaljujem se vam za vse molitve in ponovno prosim, da molite za mojo hči, ki je v drugem letniku študija veterine, da bi uspešno zaključila ta letnik in prišla nekoč do konca študija in se zaposlila. Prosim, če molite tudi za njihovo profesorje in profesorice. Hvala vam za vse molitve in zbogom!

11.07.2011  SLUŽBA

Najprej se vam iz srca zahvaljujem za molitve, ki so bile uslišane. Sedaj pa prosim v Jezusovem imenu,da molite da bi mož še naprej imel službo in da bi se nam finančno stanje izboljšalo.

11.07.2011  DRUŽINA

Prosim za molitev, da bi se moja družina postavila na pravo mesto. Manjka mi notranjega miru, družinske sreče in medsebojne povezanosti. Prosim Svetega Duha, da v nas vžge Božjo ljubezen, iz katere se bomo napili žive vode.

11.07.2011  FANT

Pridružite se mi v molitvi, da bi bila všeč fantu, ki je meni všeč ...  Hvala in Bog povrni.

11.07.2011  SLUŽBA, DRUŽINA, RAZUMEVANJE ...

Sedaj vem, da vsaka vaša molitev pade na plodna tla. Prom vas molite dalje z mano, za sinovo službo, za njihove družine, za razumevanje. Bog vam poplačaj.

11.07.2011  IZPIT

Prosim molimo za mojega sina, da bi uspešno opravil izpit.

Bog vam povrni.


11.07.2011  HVALA in ZDRAVJE

Hvala vam za vse dosedanje molitve, ki so obrodile sadove in mi pokazale pot. Še naprej vas prosim molitev za mojo prijateljico, ki se bori za zdravje, naj ji ljubi Jezus in Marija pomagati lajšati bolečine.

11.07.2011  ZDRAVJE

Prosim, če lahko molite za mene in moje najdražje: meni se je bolezen v hrbtenici poslabšala, hčeri pa tudi na ščitnici. Priporočam se Mariji in jo prosim za pomoč ... Hvala vam lepa!
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Vse zaupaj Jezusu v

Najsvetejšem in Mariji Pomočnici,

pa boš videl, kaj so čudeži.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
POČITNICE
Janez je bil med šolskim letom na varnem in v dobrih rokah, zato matere Marjete to ni skrbelo, dobivala pa je spodbudna sporočila o njegovem napredovanju. Njen čas je nastopil s počitnicami, ki so vsako leto trajale štiri mesece, skupaj v petih letih kar dvajset mesecev od novembra 1835 do junija 1841. Takrat je bil Janez v materini vzgojni šoli. Bilo je to enako pomembno kot v semenišču, čeprav to niso bila učena predavanja profesorjev, vendar je tudi materina molčeča navzočnost bila sila zgovorna.
Janez je na počitnice prihajal kot klerik, v talarju, ki ga takrat običajno niso nikdar slekli, saj ga tudi ni bilo treba, ker se bogoslovci niso spuščali v kmečka opravila. Janez pa je odložil talar in se z vso zagnanostjo vrgel na delo z materjo, bratoma in drugimi ljudmi. Hkrati pa je pridno pomagal tudi župniku. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon