Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, avgust 2011

25.08.2011  ORATORIJ

v teh dneh imamo na Dobrovi oratorij. Prosimo Jezusa, da g. župniku, animatorjem, otrokom in njihovim staršem podali obilen blagoslov. Hvala Jezus, da si nas že uslišal.

22.08.2011  POT POSVEČENEGA ŽIVLJENJA

Prosim molitveno pomoč, da bi me Božja ljubezen napolnila, ohrabrila, da bi premagal skušnjave in se odpravil na pot posvečenega življenja, kjer me Gospod kliče. Hvala.

22.08.2011  OSVOBODITEV

Prosim za pomoč v molitvi. Muči me nasilje hudiča, ki je povezano z vrnitvijo mojih starih navad, za katere sem misilila, da so postale del preteklosti. Ker nočem več gorja, ki sem ga včasih doživljala, vas prosim za skupne molitve, ki me bodo zopet okrepčale, da bom postala trdna v veri in odločitvah. Bog bodi z menoj!

22.08.2011  MILOSTI

Prosim za molitev: za pravo odločitev, pravo spoznanje, kaj je Božja volja; za milost, da bi našla pravega partnerja; za rešitev določene zadeve. Hvala ti Gospod za vse milosti, ki jih prejemam.

22.08.2011  UTRUJENOST

Prosim Gospoda za milost ozdravljenja mojega strica in bratranca, mojih staršev in brata in naposled še mene. Imam probleme s pomanjkanjem energije. Da bi le imel več moči, saj dela je veliko za postoriti in se na račun moje nadpovprečne utrujenosti samo prelagajo na kasnejši čas. Hvala.

22.08.2011  BOŽJA VOLJA

Prosim, molite zame za milost ponižnosti, za dar Svetega Duha, da bi spoznala Božjo voljo v svojem življenju in da bi vanjo popolnoma zaupala. In da bi zmogla opravljati vsako, tudi najmanjše delo z ljubeznijo. Bogu in vam hvala! Tudi jaz bom molila za vas.

22.08.2011  VERA

Prosim vas, mollite za moje preljube domače, ki so tako strahotno nasprotni Cerkvi in veri, da bi spoznali Njega, ki je zanje umrl na križu. Sama sem pri 17-letih prejela zakramente. Od tedaj je Jezus moja največja ljubezen.

22.08.2011  NARODNOST

Prosim, da skupaj molimo zame - sem slovenka in mojega fanta, ki je Hrvat in živi v Sloveniji. Se spoznavava in naletela sva na prvi velik progblem, ker on želi, da bi bili otroci Hrvati. Če bi se to res zgodilo, pomeni, da se sama v polnosti zatajim. Sv. Marija, prosim izroči, da se bo vse dobro izteklo. Hvala Jezus, da si me že uslišal.

22.08.2011  ODNOS

Prosim za molitev zame in zanj ... za ljubezen, bližino, odpuščanje v najinem odnosu ... Hvala.

22.08.2011  ZDRAVJE

Prosim vas za molitev za prijateljičinega sinčka - da bi bilo vse vredu z njegovim zdravjem! Hvala vam!

22.08.2011  ZAPOSLITEV

Hvaležna sem vsem, ki molite skupaj z mano, da bi moj mož po dolgem času dobil zaposlitev. Prosim tudi zase, danes me čaka zdravniška preiskava. Ljubi Bog naredi stvari tako, da bo bodo tebi všeč in meni v tolažbo in upanje. Božja pomoč ostani vedno pri nas.

15.08.2011  ZDRAVJE

Prosim za molitev za sorodnico, ki je zbolela za rakom. Ne vemo, kako se bo izšlo, zato veliko upanja polagam v Gospoda in vas lepo prosim, da me tudi ve podprete v molitvi. Poleg tega vam v molitev izročam tudi sorodnico, ki je imela hudo prometno nesrečo, da bi čim bolje okrevala in utrpela čim manj posledic ter ga bi ji Gospod dal poguma in vztrajnosti. Najlepša hvala.

15.08.2011  OČE - HČI

V molitev priporočam mojo družino, predvsem razmerje oče-hči, ki nikakor ne moreta vzpostaviti skupnega jezika. To me zelo boli. Prosim za pomoč v molitvi.

15.08.2011  PRAVA POT

Prosim za molitev za razsvetljenje. Bog naj mi pokaže pravo pot, na kateri bom našla sebe, bom notranje umirjena in uspešna. Hvala in Bog povrni.

15.08.2011  ZDRAVLJENJE

Prosim vas molitve, da bi zdravljenje s kemoterapijo dobro potekalo. Marija prosim izprosi pri Jezusu mir srca. Hvala Jezus, da si mi že podaril vse tisto, kar potrebujem za življenje. Rada te imam.

15.08.2011  DRUŽINA

Zahvaljujem se vam za vse vaše molitve in vas prosim, da se v molitvah spomnite tudi na mojo družino, da bi bili zdravi, se spoštovali in bolje razumeli med sabo. Da bi otroka našla zaposlitev in partnerja, s katerim bi ibla srečna. Hvala vam!

15.08.2011  SLUŽBA

Prosim vas za molitev, da bi mi uspelo čim prej dobiti službo, ki bi me izpolnjevala. Hvala vam. Naj vam dobri Bog tisočerno povrne za vse dobro!

15.08.2011  BOŽJA VOLJA

Molite prosim zame, da bi našla ljubezen svojega življenja in da bi na pomembnih življenjskih področjih sprejela prave odločitve. Kakorkoli, zgodi naj se Njegova volja. Hvala.

15.08.2011  KESANJE

Prosim molitve, da bi se globoko skesal in vzljubil Gospoda s polnim srcem. Mati Marija, prosi zame. Amen

15.08.2011  ZAPOSLITEV in ZDRAVJE

Prosim, če molite za mojega brata, da bi dobil redno zaposlitev in da bi si ustvaril družino. Molite še za mojega sina, da bi ozdravel. Hvala Vam, naj Vam Bog tisočero povrne Vaš trud.

15.08.2011  DRUŽINA

Da bi kot starša mogla biti trdna opora in da bi najin otrok našel moč za premagovanje težav.

15.08.2011  SLUŽBA

Prosim molite za mojega moža, da bo obdržal to službo , ki jo z veseljem opravlja in prosim vas molite še zame, da dobim pozitivni odgovor za službo, ki sem ga poslala. Hvala Vam in Bog vam povrni!

15.08.2011  HVALA

Hvala ljubi Bog, za vse uslišane prošnje. Hvala, hvala, hvala in še se priporočam.

15.08.2011  DRUŽINA

Prosim molimo za moje zdravje  ter za razumevanje in za moža, da ne bi bil tako redko beseden in bi lažje prenašali drug drugega ter za hči, da bi bila potrpežljiva.

15.08.2011  STISKA

Bog Oče, ti veš, kdo sem. Ozri se milostno name in mi pomagaj iz te življenske stiske, v kateri se nahajam. Gospod, bodi usmiljen in milostljiv.

15.08.2011  PRAVO SPOZNANJE

Ljubi Bog! Na Tebe se obračam, ker vem, da mi boš le ti pomagal. Nekaj v življenju delam narobe, pa ne vem kaj. Goreče te prosim, da mi daš znamenje, kakšno pot naj uberem naprej. Žalosti me, ker vsakemu hočem dobro, pa se na koncu izkaže, da me izkoriščajo. Sveti Duh, razsvetli me s svojim žarom, vlij v moje srce več vere, ki mi bo dala moč, saj se bojim, da bom padla pod težo križa. Bog pomagaj!

15.08.2011  SMISEL ŽIVLJENJA

Prosim molite zame, da bi tudi moje življenje našlo smisel. Da bi rada šla v družbo, da bi se počutila sproščeno in notranje umirjeno, da ne bi stalno čutila neke napetosti in občutka manjvrednosti. Da bi se z nekim fantom s katerim sva pred kratkim navezala stike in ki mi je všeč, zbližala. Da bi bila tudi jaz njemu všeč taka kot sem. Pomagaj nama, da bi začela skupno hojo. Vodi naju v veri in nama pomagaj zgraditi ljubeč in trden odnos, ki bo temeljil na zupanju, razumevanju in spoštovanju. Bog vodi naju po pravi poti. Hvala za vaše molitve. Bog vam povrni.

15.08.2011  DRUŽINA

Prosim molitev za mojega moža, da bi si ponovno zaželel drugega otroka. Bogu hvala za mojega ljubečega moža in hčerko.

03.08.2011  STISKA

Znašla sem se v stiski zaradi nesrečne ljubezni do fanta, ki sem mu brezpogojno zaupala pa me je prevaral, temu pa se je pridružil še družinski spor zaradi pohlepne svakinje, zaradi katere sem se morala izseliti čez noč iz hiše mojih staršev v manjše stanovanje. Vse skupaj me je zelo potrlo, prosim, molite zame, da najdem izhod iz stiske in premagam tegobe. Hvala in Bog naj vas blagoslovi za vašo milost.

03.08.2011  ZDRAVJE

Prosim vas molite za ozdravljenje naše sorodnice. Naj jo Jezus in Marija varujeta in ji dasta moči pri zdravljenju! Hvala vam in Bog vam povrni!

03.08.2011  RAZLOČEVANJE

Ljubi Bog! Srčno sem hvaležna za tvojo pomoč na mojih strmih in globokih poteh, ki si mi jih namenil na zemlji. Prosim te, pomagaj mi pri težavah, ki me so moji vsakodnevni spremljevalci. Pošlji mi nasproti Svetega Duha, naj me osvobodi teže greha, spravi na pravo pot, da se bom znala v danem trenutku prav odločiti, ker do zdaj je vsaka stvar povezana z nekim dvomom, ki me dela še bolj šibko in plaho. Prosim pomagaj mi, da bi znala prav živeti, verovali, spoštovati in odpuščati.

03.08.2011  ODPUŠČANJE

Prosim molitve za notranji mir in spravo za mojo mamo. Da bi Gospod ozdravil rane, za besede, ki sem ji izrekel. Kljub opravičilu, še vedno ne najde miru v sebi, meni je pa žal. Gospod pomagaj. Sv. Duh, napolni jo z mirom, ljubeznijo. Hvala.

03.08.2011  BLAGOSLOV

Molimo skupaj za blagoslov v naši in Andrejini družini; za strpnost, zdravje in razumevanje. Marijina pomoč in Božje varstvo naj bosta med nami vsemi. Boglonaj.


03.08.2011  PRAVA POT

Prosim molite zame, da se moje življenje vrne v stare tirnice. Naj me Gospod vodi po pravi poti in osvobodi bolečin v srcu. Iskrena hvala.

03.08.2011  ZAPOSLITEV

Prosim molite, da bi po dolgem času našla zaposlitev. Naj me Marija vodi po pravi poti. Hvala in Bog vam povrni!

03.08.2011  DRUŽINA

Prosim, da molite za naju s fantom, da bova uredila stanovanjski problem in da bi Gospod obdaril najin zakon z novim življenjem.

03.08.2011  ČISTOST

Prosim molite zame in za fanta, s katerim greva danes popoldne na morje. Naj naju Jezus ohrani v čistosti in naj se srečno vrneva domov. Jezus, prosim blagoslovi vse domače, ki bodo ostali doma. Jezus, hvala, da si že uslišal naše molitve.

03.08.2011  POT

Prosim Sv. Duha za razsvetljenje, kje naj iščem prebivališče in kaj naj storim, kam naj grem, da srečam življenjsko sopotnico. Amen.

03.08.2011  DRUŽINA

Ljubi Bog, prosim te za pomoč v priprošnji za zdravje moje družine, za razrešitev težav, ki nastopajo pri zamenjavi vozila, za stabino službo mojega moža, ki je nujno potrebna moji družini za preživetje. Pomagaj nam pri začrtani poti in nas blagoslovi.

03.08.2011  ODPUŠČANJE

Prosim za molitev, da bi lahko odpustila.

03.08.2011  FANT

Molite prosim zame, da bi imela možnost bolje spoznati fanta, ki mi je zelo všeč. Prosim molite tudi, da bi bila tudi jaz njemu všeč. Tisočkrat hvala!!!
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Nič naj te ne vznemirja:

kdor ima Boga, ima vse!

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
MATI MARJETA
V njegovi vzgoji ni nič takega, kar ne bi bilo že v vzgoji matere Marjete. Dejansko je don Bosko vzgojno izkušnjo iz družine prenesel v svoj preventivni sistem. Ob tem smo lahko presenečeni, saj vidimo, kaj lahko naredi dobra vzgoja v družini. Če je kaj takega zmogla nepismena kmečka mati brez sredstev, kako ne bi uspelo tudi nam, ko imamo veliko znanja in še več sredstev in pripomočkov. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon