Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, september 2011

09.09.2011  FINANČNA STISKA

Prosim vas molite za mene da bi mi dobri Bog pomagal dobiti službo in da bi me poklicali na razgovor, in da bi se rešili finančne stiske ki jo sedaj preživljamo.

09.09.2011  SIN IN DEKLE

Drage sestre, izročam v vašo molitev svojega 17-letnega sina. Z 18-letnim dekletom pričakujeta otroka. Otročka sta takoj sprejela, Bogu hvala! Z dekletom se poznata le nekaj mesecev. V molitev izročam tudi to dekle, otročka in moje razbolelo srce.

09.09.2011  FINANČNE TEŽAVE

Prosim vas, molite za mojo družino. Prosim Boga naj nam pomaga iz finančnih težav. Hvala Ti Jezus, naj se zgodi Tvoja volja.

09.09.2011  LJUBEČ ODNOS

Zahvaljuem se vam za vse vaše molitve. Še naprej vas prosim, da molite za naju s fantom, za najin odnos, za ljubezen, razumevanje in spoštovanje drug do drugega. Da bi nama kljub različnim značajem uspelo zgraditi ljubeč in trden odnos. Hvala vam.

09.09.2011  SLUŽBA

Prosim vas za molitev za mojo sestro, da bi se v službi dobro počutila in da bi zmogla dobro opraviti vse naloge. Hvala vam.

09.09.2011  SLUŽBA

Prosim vas za molitev, da bi se dobro odrezala na razgovoru za službo in da bi dobila službo! Hvala vam! Naj vam dobri Bog povrne za vse vaše molitve!

09.09.2011  BLAGOSLOV

Hvala Jezus, da pri delu nisem poškodovala sosedove lastnine. Prosim blagoslovi sosede in daj nam še naprej dobre sosedsle odnose. Jezus, hvala, da me spremljaš na vseh poteh življenja.

09.09.2011  SRCE

Jezus, ti me poznaš, ti vidiš v moje srce. Vstopi vanj, prebivaj v njem, ozdravi ga in ga napolni z mirom. Ti veš po čem hrepeni, ti poznaš vse moje bitje; ti veš, kaj se mi je dogajalo, zato te Jezus prosim: Podari mi tisto osebo po kateri tako hrepenim; ti veš kje je in kdo je. Jezus vate zaupam in vem da me imaš rad.

09.09.2011  BIRMA

Naši birmanci se pripravljajo na prejem zakramenta svete birme.Prosimo, da bi se na prejem tega pomembnega zakramenta dobro pripravili in vredno prejeli darove Svetega Duha.

09.09.2011  ZDRAVJE

Zahvaljujem se vam za vse dosedanje prošnje in molitve. Ponovno vas prosim, molite za sestro mojega moža, za njeno ozdravljenje hude bolezni in da se bolezen ne bo več ponovila! Ona je zelo dober človek in zelo jo imamo radi. Hvala vam in Bog vam povrni!

09.09.2011  PRAVA ODLOČITEV

Prosim za molitev: za hčerko za pravo odločitev študija, kaj je Božja volja za njeno življenje; za milost ureditve varnega bivanja v Ljubljani. Hvala ti Gospod za vse milosti, ki jih prejemamo po tvoji dobroti.

09.09.2011  ŠE NEROJENI OTROK

Prosim, da molite za mojega še nerojenega otroka, da bi bil zdrav! Naj Vam Bog povrne za vse Vaše molitve!

09.09.2011  DELO

Prosim pomoči, da bi umirjeno opravljal delo, imel dovolj moči. Velikokrat me je strah, se vedem dezorganizirano in še moči mi zmanjka. Gospod Sveti Duh napoji me, ozdravi me. Marija nebeška mati prosi zame, spremljaj me na delu. Hvala

09.09.2011  BLAGOSLOV

Hvaležna sem za vse vaše molitve. Prosim, molite, da bi sin naredil še zadnji izpit, da bi znal osmisliti svoje življenje. Prosite tudi božjega blagoslova v našem domu, kjer naj imajo vrenote privilegij. Hvala.

09.09.2011  USTVARITI SI DRUŽINO

Prosim za molitev, da bi spoznala ljubezen svojega življenja in si ustvarila družino. Hvala in Bog povrni.

09.09.2011  ZDRAVJE

Imam slikanje glave. Molimo, da bo vse vredu. Hvala Jezus, da si me že uslišal.

09.09.2011  ZAPOSLITEV

Prosim vas za molitveno podporo, da bi čim prej dobila zaposlitev. Hvala.

09.09.2011  MOŽ

Prosim, molite za mojega moža; Bog pomagaj mu ravnati z denarjem.

09.09.2011  STANOVANJE in DELO

Prosim, da se že začeta prodaja stanovanja čim prej in za nas uspešno tudi denarno realizira, ker smo v veliki finančni stiski. Prosim tudi, da se nam delo in z njim povezani zaslužki izboljšajo.

01.09.2011  NOVO ŠOLSKO LETO

Prosim za molitev za moja otroka, da bi šolsko leto začela uspešno in naj ju varuje dobri Bog na vseh poteh. Prosim tudi za molitev da bi sin končno dobil letos štipendijo. Hvala za vse molitve.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Delaj danes tako,

da ti jutri ne bo

treba zardevati.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
ODNOS DO BABICE
Odnos matere Marjete do nje je bil tak, kot bi babica bila gospodinja. Spoštovala jo je in poslušala, kot bi bila njena mati. O vseh stvareh se je z njo pogovorila. Ko je imela kak trenutek časa, se je usedla k njej, da sta si bili še bolj blizu. Kadar se je vrnila s trga, jo je vedno razveselila s kakšnim priboljškom, ki ga je babica imela zelo rada. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon