Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, januar 2012

24.01.2012  PRIJATELJSTVO

Prosim, molite za Matjaža in zame, da bi se spoznala. Naj Gospod blagoslovi najin študij in najino srečanje ter klepet. Obilje Božjega blagoslova in lepo praznovanje don Boskovega praznika.

24.01.2012  PRISLUHNITI NOTRANJEMU GLASU

Ko bi le znala prisluhniti notranjemu glasu. Ko bi le bila ljubljena in bi hkrati ljubila. Naj vas, in vse tiste v iskanju smisla, Bog napolni z ljubeznijo!

24.01.2012  ZDRAVJE, SLUŽBA, IZPIT

Marija Pomočnica, usliši mojo molitev za zdravje, službo in uspešno opravljen izpit. Hvala!

24.01.2012  SINOVA

Prosim za molitev za starejšega sina, da bi dobil službo in za mlajšega,da bi letos naredil vse izpite.Hvala Bog naj vam bo bogat plačnik.

24.01.2012  PONOVNA LJUBEZEN

Prosim, da med menoj in mojim možem spet zavlada mir, harmonija in naj se ponovno vzljubiva. Naj neizmerna moč moje ljubezni pride do njegovega srca in ga odpre.

24.01.2012  POSLUŠATI BOŽJI GLAS

Molimo prosim skupaj zame in za mojega fanta, ki se odločava o datumu poroke. Jezusa prosiva, naj On vse vodi! Imam kemoterapijo in Jezus, res te prosim za pomoč! Ogledano imava eno hiško za v najem, jo bodo dali verjetno drugim, če ne bova pohitela. Ampak v sebi čutiva, da še ni čas. Jezus, daj, da ne bova zatajila Tvojega šepeta, ki nama kaže pot. Hvala za molitev, Jezus Tebi pa hvala, da si že vse uredil.

24.01.2012  SLUŽBA, STANOVANJE, ŠOLA

Prosim vas da molite zame, da bi se uspešno dogovorila za sestanek z gospo meni nadrejeno, ki odloča o mojem delovnem mestu. Prosim tudi, da bi dobila večje stanovanje, saj živimo v zelo majhnem in da bi moja sinova bila uspešna v šoli in popravila ocene. Hvala vam iz srca. Naj nas Jezus in Marija čuvata in vodita.

24.01.2012  USTVARITI SI DRUŽINO

Prosim, molite za naju s fantom, za najino ljubezen, iskrenost, spoštovanje in medsebojno naklonjenost ter da bi si skupaj kmalu ustvarila lepo družinico.Bog vam povrni.

24.01.2012  ODNOSI IN DELO

Prosim vas za molitev za dobre odnose v službi. Da bi me delo ki ga opravljam, izpolnjevalo, da bi se s sodelavci lepo razumela in da bi vsak dan z veseljem hodila v službo. Hvala vam za vaše molitve. Bog vam povrni.

24.01.2012  OZDRAVLJENJE

Prosim molitve notranjega ozdravljenja: predvsem, da bi ozdravel od paničnih napadov in globoke žalosti, ki je v moji duši. Marija pomagaj mi prosim. Hvala.

24.01.2012  ZAPOSLITEV

Prosim Vas, da se spomnite v molitvi mojega sina Alena, ki se mu izteka pogodba o zaposlitvi, da bi mu Gospod pokazal, kje ga želi uporabiti in mu zagotoviti materialne pogoje življenja. Da bi s tem križem znal poiskati smisel svojega življenja in da ne bi obupal. Bog naj Vam povrne!

24.01.2012  ZAPOSLITEV

Prosim vas za molitev za našega sina, da bo čimprej dobil novo zaposlitev. Naj mu bo Gospod milostljiv! Hvala vam!

14.01.2012  ŽIVLJENJSKI SOPOTNIK

Prosim, molite zame, da bi fant, ki mi je všeč, postal moj življenjski sopotnik. Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujem. Bog povrni.

14.01.2012  ŠTUDIJ in FANT

Prosim skupaj prosimo Gospoda za blagoslov moje študijske poti, da bi se dobro pripravila na izpite in jih tudi naredila. Prosim molimo tudi za fanta M., da bi se spoznala in postala dobra prijatelja. Zahvaljujem se Vam za molitveno podporo in Vam želim obilje božjega blagoslova in varstva naše matere Marije.

14.01.2012  DRUŽINA

Prosim vas za molitev za našo družino, za zdravje, razumevanje in strpnost. Prosim Jezusa in Marijo za pravilne odločitve glede novega prebivališča. Naj nas vodi Božja roka. Hvala vam in vse dobro vam želim!

14.01.2012  SINOVA

Prosim vas, da se v molitvi spomnite najiih sinov: za njuno zdravje in za mlajšega, da bi bil bolj umirjen, za starejšega, da bi spoznal ženo, s katero bo srečen. Predvsem pa tudi prosim za njuno spreobrnjenje. Da bi spoznala, kaj je v življenju najvažnejše. Nebeški Oče, prosim, usliši moje prošnje! Hvala vam!

14.01.2012  OZDRAVLJENJE

Prosim vas za molitev za ozdravljenje sestre mojega moža, ki je hudo zbolela: da se ji bolezen ne bi več ponovila, da bo zdravljenje uspešno. Naj jo ljubi Jezus in Marija in Angel varuh varujejo! Bog vam povrni!

14.01.2012  ZAPOSLITEV in FANT

Lepo vas prosim za molitveno podporo, da bi kmalu dobila zaposlitev, ki bi me osrečevala in da bi spoznala fanta, s katerim bi si ustvarila nekaj lepega. Hvala vam.

14.01.2012  ODNOS

Ne znam si predstavljati življenja brez njega, ki me je pustil. Ljubim ga nad vse, zato vas prosim za molitev, da naju Jezus ponovno združi v eno za vedno. Sv. Juda Tadeja pa prosim, da zadevo pospeši in da bi med nama vzplametel velik ogenj ljubezni, poln spoštovanja, podpore, iskrenosti in medsebojne naklonjenosti. Sv. Valentin, dotakni se naju in naju poveži. Marija, pomagaj nama v komunikaciji. Amen

14.01.2012  PREIZKUŠENA DRUŽINA

V molitev vam zaupam sodelavko in njeno družino, ki so pred kratkim ostali brez otroka. Žalost je neizmerna. Gospod naj jim podeli moč, uteho, upanje. Gospod, hvala ti.

14.01.2012  MOŽ

Ljubi BOG! Prosim te za mojega moža, ki nikakor ne more najti prave službe, prosim pomagaj mu ti. Napolni ga z notranjim mirom, odpuščanjem, ljubeznijo in spoštovanjem. Daj mu moč, da bo znal pravilno razmišljati in se predati tvojemu vodstvu. Bog, stoj mu ob strani.

14.01.2012  ŠOLA

Molite, da bom tole šolsko leto do konca dobro opravila. Hvala Vam!

14.01.2012  SPOZNATI IN SPREJETI BOŽJI NAČRT

Prosim za molitev, da bi razumela, zakaj se mi vse to dogaja, kakšen je Božji načrt zame in da bi znala vse to sprejeti. Ne razumem namreč, zakaj se mi dogajajo take stiske že toliko časa. Prosim Bog, poskrbi, da bo se vse v redu, da bom srečna.

02.01.2012  DOBRI ODNOSI

Priporočam se v molitev za uspešno študijsko leto, predvsem pa za dobre in pristne odnose s kolegi in vsemi ljudmi dobre volje. Naj bo med nami ves čas Ljubezen, ki je prepoznavni znak kristjanov. Da bo iz dobrih odnosov izžarevala sreča med vsemi ljudmi dobre volje.

02.01.2012  PRIJATELJICA

Skupaj prosimo za mojo prijateljico, da bi mi še naprej lahko pomagala s svojimi življenjskimi nasveti in tako pripomogla k širitvi Božjega kraljestva že tukaj na zemlji. Naj Gospod milostno trosi svoje usmiljenje na njeno družino. Bog povrni.

02.01.2012  SIN

Prosim molite za sina Petra, da bi si ozdravil notranje rane, da bi nehal piti, da bi našel pravo ljubezen in pravo pot, da bi se mu ugodno rešilo glede vozniškega izpita. Iskrena hvala in Bog vam poplačaj.

02.01.2012  KAPLAN

Molimo za našega gospoda kaplana, da bi s pomočjo Božje milosti imel dovolj moči in Božjih navdihov za vodenje svojih ovčic v težkih življenjskih situacijah. Naj mu bo Gospod milostljivo naklonjen in ga vodi. Bogu hvala.

02.01.2012  OZDRAVITEV RANE

Prosim za molitev, da bi z Božjo pomočjo in iskrenimi prijatelji z možem zmogla ozdraviti težko rano iz preteklosti. Bog povrni za vse Vaše molitve.

02.01.2012  ODNOS

V stiski vas prosim za molitev ... zame in zanj in za njin odnos ... za ljubezen, bližino, notranji mir, pogovor, naj stopi Jezus vanj ... Iskrena hvala.

02.01.2012  POTOVANJE

Prosim za molitev za srečno pot. Naj Sveti Duh razsvetli srca vseh mojih, da bodo odprta za ljubezen. Hvala.02.01.2012  DRUŽINA

Prisrčno pozdravljeni. Hvaležna sem vsem za naše skupne molitve. Ker je moje življenje naporno, vas prosim za pomoč v molitvi, zame in mojo družino. Pomagaj vsakemu članu sv tem, kar je zanj najbolj potrebno. V teh prazničnih dneh voščim vsem, ki se najdemo na teh straneh, da bi čimbolj doživeli rojstvo Vsemogočnega.

02.01.2012  USTVARITI SI DRUŽINO

Prosim vas, molite zame, da bi spoznala plemenitega in vernega moškega, s katerim bi si ustvarila družino, ... da bi hodila po pravih poteh, kjer bi ga lahko srečala. Hvala že vnaprej.

02.01.2012  OZDRAVLJENJE

Lepo vas prosim za molitev za mojo sorodnico, ki se je pred kratkim zdravila za rakom. Ko smo po mnogih molitvah in pozitivnih informacijah zdravnikov že verjeli, da bo vse v redu, so nove preiskave pokazale neugodne spremembe in to na mestu, ki se ga ne da operirati. Verjetno bodo potrebne nove kemoterapije in obsevanja. Molimo zanjo, prosimo vsemogočnega Boga, da bi po njegovi neskončni dobroti ozdravela ter da bi vztrajala v tem težkem boju z boleznijo ter da bi jo ta težka preizkušnja zbližala z Bogom. Prosimo za čudež ozdravljenja, če je taka Božja volja in spremembo v osebni veri. Hvala in Bog povrni.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Drugim boš pomagal

k svetosti, ko si boš

sam prizadeval zanjo.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
MATI MARJETA
V njegovi vzgoji ni nič takega, kar ne bi bilo že v vzgoji matere Marjete. Dejansko je don Bosko vzgojno izkušnjo iz družine prenesel v svoj preventivni sistem. Ob tem smo lahko presenečeni, saj vidimo, kaj lahko naredi dobra vzgoja v družini. Če je kaj takega zmogla nepismena kmečka mati brez sredstev, kako ne bi uspelo tudi nam, ko imamo veliko znanja in še več sredstev in pripomočkov. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon