Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, januar 2013

30.01.2013  SLUŽBA

Prosim vas za molitev za mojega moža, da ne bi izgubil službe. Hvala vam.

30.01.2013  KRST OTROČIČKA

Prosim vas za molitev, da mož ne bi nasprotoval krstu najinega otročička in bi se spomnil na svojo obljubo. Naj vam dobri Bog povrne!

30.01.2013  SREČEN POROD

Prosim vas za molitev za zdravega otročička, srečen porod in prijazno ter razumevajoče osebje v porodnišnici. Naj vam dobri Bog povrne!

30.01.2013  ZDRAVJE MAME IN OČETA

Prosim za ozdravitev moje mame in očeta. Da bi jim Gospod ozdravil rane, jih napolnil s svojim Duhom in jih odprl za medsebojni odnos. Hvala.

30.01.2013  LJUBITI

... da našli bi mir moji starši, da znala bi ljubiti svojega fanta, kakor je Jezus ljubil nas, da bi tisti, ki upajo zame, dobili večkratno plačilo.

30.01.2013  HČERKA

Prosim Vas, da skupaj molimo za mojo hčerko: njeno zdravje in študij.

30.01.2013  ZDRAVJE VNUKINJE

Prosim molitev za vnukinjo, ki ima že več dni visoko vročino in je bila sprejeta v bolnico.

30.01.2013  RANJENO SRCE

Pravični sodnik in usmiljeni Oče, prosim Te, ozdravi mojo ranjeno srce, dušo in duha. Daj mi moči, da bom zmogla hoditi za Teboj. Hvala Ti Oče. Ljubim Te.

30.01.2013  VARNA VOŽNJA

Sem poklicni šofer in upam, da se mi na cesti ne bo kaj zgodilo, zato prosim za molitev.

30.01.2013  TEŽKO OBDOBJE

Jezus, ne vem, kaj je vzrok, vendar prosim te, pomagaj mi. V službi me nobena stvar več ne zanima, nobeno delo, vse delam na silo, le molila bi in prebirala vsebine o tvoji veličini. Čas s Teboj v molitvi mine ne da bi se tega zavedala. Pomagaj mi, da prebrodim to težko obdobje.

30.01.2013  STANOVANJSKE TEŽAVE

Prosim za molitev za razrešitev stanovanjske situacije, ki se vleče že dolgo časa - spor na sodišču. Prosim za strpnost, dobrovoljnost vseh vpletenih. Prosim tudi za zdravje vseh nas. Vam pa želim tudi zdravlja, zadovoljstva in Božjega miru. Hvala

30.01.2013  ZDRAVJE

Hvala vam za vse molitve, katere je dobri Bog uslišal. Prosim vas, da molite za zdravje naše družine in še posebno sina. Hvala vam!

30.01.2013  ZDRAVJE

Prosim za pomoč pri molitvi za zdravje. Tudi sama se vas večkrat s hvaležnostjo spominjam v molitvi.

30.01.2013  MOČ V PREIZKUŠNJI IN ZDRAVJE ANAMARIE

Prosim molitev za mene in mojega moža, da bova zmogla nositi ta križ, ki nama je namenjen. Hkrati pa prosim tudi za najino Anamario, kateri se je zdravje zopet zelo poslabšalo. Prosim za molitve da bomo prebrodili to krizo. Hvala.

30.01.2013  MOŽ

Prosim molitev za moža, da bi se vrnil domov.

30.01.2013  BARVIT VSAKDANJIK

Prosim, da bi dobila službo v kraju svoje občine in da bi spoznala svojega življenjskega sopotnika, ker bi si rada ustvarila družino. Prosim, da bi bil moj vsakdan prežet z živimi barvami in ne s sivino, kot ga doživljam. Hvala in Bog vam vse stotero povrni.

14.01.2013  MOŽEVO ZDRAVJE

Obračam se na vas s prošnjo, da molite za mojega moža, ki je zbolel za rakom. Prosim, molite za srečno operacijo in da bo premagal raka, da le-ta še ni razširjen. Hvala vam iz srca in Bog vas blagoslovi!

14.01.2013  ZET

V globoki stiski se nahaja moj zet Marko, ker ga obremenjuje služba in je zato nastopila tudi bolezen. Naj bi mu Bog dal moči, da bi se znal spopasti s težavami, blagoslovil njegovo delovanje in mu vrnil zdravje in zaupanje v Njega. Bog Vam povrni

14.01.2013  DRUŽINA

Prosila bi, če se v molitvi lahko spomnite tudi na mojo družino in družino mojih staršev, naj nas mati Marija sprejme pod svoje materinsko varstvo. Iz srca hvala.

14.01.2013  PRIJATELJICA

Prosim za molitev za prijateljico, da bi se ji izpolnila želja, zaradi katere je že zelo obupana.

14.01.2013  HČERKINO ZDRAVJE

Prosim za molitev za mojo hči Nino - za njeno zdravje.

14.01.2013  OZDRAVLJENJE

Prosim vas za molitev za ozdravljenje naše mame Valerije, ki ima napredovan rak na kosteh. Vem, da jo naš Gospod lahko ozdravi. Hvala za vse vaše molitve.

14.01.2013  MOČ IN POGUM

Zame, da bi imela moč in pogum za študij.

Da bi B. navezala prijateljski stik.


14.01.2013  DRUŽINA

Prosim vas za molitev za zdravje v naši družini ter da bi oba sinova našla srečo v ljubezni in starejši sin zaposlitev.

Hvala vam in Bog vas blagoslovi!


14.01.2013  DRUŽINA

Hvala za vse molitve. Moja prošnja je bila uslišana.

Želim vam veliko Božjega blagoslova in vas prosim, molite za mojo družino, da bi v njej vladalo razumevanje, razum in ljubezen.

Hvala in Bog plačaj.


14.01.2013  PRIJATELJ

Najlepša hvala za Vaše molitve, ki so mi v preteklosti že velikokrat pomagale. Tudi tokrat vas prosim, da pomagate mojemu prijatelju, da ne bi obupal nad življenjem zaradi bolezni in da bi našel pot nazaj k meni, ki ga imam neizmerno rada in mu skozi stojim ob strani. Žal se je zaradi bolezni umaknil v svoj svet.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Kdor zaupa v Marijo,

ne bo nikoli razočaran.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
BRAT ANTON
Zaradi brata Antona je Janezek moral skoraj za tri leta za pastirja in hlapca k družini Moglia. Šele novembra 1829 ga je stric Mihael rešil, da se je vrnil v družino in nadaljeval z učenjem. Anton je namreč dopolnil enaindvajset let; mati Marjeta je sklenila, da bo razdelila to, akr so imeli in se bo Anton osamosvojil. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon