Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, januar 2014

09.01.2014  ZDRAVJE SESTRICE

Prosim molitve za zdravje moje sestrice, ki je težko bolna.

09.01.2014  ZAROČENCA V STISKI

Prosim, če se lahko v molitvi spomnite name in na mojega zaročenca, saj se trenutno soočava s hudimi preizkušnjami najine vere, upanja in ljubezni, obenem pa sem se tudi sama zopet znašla v težki življenjski situaciji. Zaupam v moč svoje in vaše molitve! Hvala.

09.01.2014  DRUŽINA

Prosim za molitev za našo družino, da bi si znali odpustiti, da bi bili bolj iskreni.

09.01.2014  BOŽJE VARSTVO

Ljubi Bog! Zahvaljujem se ti za tvoje  varstvo, za tvojo nesebično ljubezen, za tvoje rojstvo in smrt. Prosim te, varuj in vodi mene in družino, da bomo živeli v miru, spravi, zdravju in spoštovanju.

09.01.2014  ZDRAVJE IN SLUŽBA

Da bi ozdravel in dobil prepotrebno službo. Marija prosi za mojo službo. Hvala.

09.01.2014  SLUŽBA IN FANT

Prosim vas za molitev, da bi dobila redno službo in poštenega, vernega, zvestega, ljubečega fanta.

09.01.2014  MARIJA

Marijo prosimo, pred njo pokleknimo o, prosi za nas, Kraljica sveta, usliši prošnje našega srca. Poglej nas sirote o, Mati dobrote in reši nas zla,to prosimo Te! Amen.

09.01.2014  SREČEN POROD

Prosim, molite za moj srečen peti porod. Hvala.

09.01.2014  BOLNI OČE

Prosim za molitev za zdravje našega hudo bolnega očeta in moža. Hvala.

09.01.2014  SLUŽBA

Nebeški Oče, prosim te, da ne bi več imel takega strahu pred odhodom v službo, da bom dobro opravljal službo in se razumel s sodelavci. Amen.

09.01.2014  NAJTI LJUBEZEN SVOJEGA ŽIVLJENJA

Prosim vas za molitev, da bi našla ljubezen mojega življenja . Hvala. Bog vam povrni.

09.01.2014  STISKA MLADE MAMICE

Prosim vas za molitev za mojo mamo  - sva v težkem odnosu ... in sama pričakujem otroka ... sem pod stresom - prosim dobrega Boga tudi da se razreši bivanjski problem, da se pokaže kakšna možnost za svoje gospodinjstvo - prosim vas tudi za molitev za mojega otroka. Naj vam dobri Bog povrne.

09.01.2014  OZDRAVLJENJE

Prosim Gospoda, da bi ozdravel od strahov pred odnosi. Razsvetljenje kaj naj naredim temu v prid. Prosim še za službo in Božjo pomoč pri finančnih obveznostnih. Hvala.

09.01.2014  BLAGOSLOV

Hvala vam za vse molitve . Hvala Bogu za lansko leto. Prosim molite za našo družino, naj nam Bog pokloni blagoslov družine, hiše, kmetije in dela. Prosim za zdravje družine in naj nas Sveti Duh vodi po poti modrosti. Hvala.

09.01.2014  STISKA

Sem v stiski, noseča, z možem se stalno prepirava - tako da sva trenutno odtujena.

Hvala.


09.01.2014  SINOVA

Prosim molitev za molitev za moja dva sinova: da bi uspešno končala šolo oz. študij. Naj ju Sveti Duh vodi in jima da spoznati njuno poklicanost v življenju. Hvala vam. Mir in vse dobro vam želim.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Tistemu, ki ljubi Boga,

Bog vsako stvar obrne v dobro.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
ŠOLANJE
Šola je bila draga, mati Marjeta pa brez sredstev. Šolska taksa je znašala 12 lir, knjige in drugo pa še 21 lir na mesec. Za primerjavo navedimo: delavec - moški je na dan zaslužil liro, ženske samo 60-80 stotinov. Janez je videl materine muke. Zato ji je nekega dne predlagal: »Če se strinjate, bom vzel vrečo in od hiše do hiše prosjačil za darove; nabrano bova prodala«. Mati je privolila. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon