Življenje včasih postavi pred nas velike zahteve. Morda ste v stiski. Morda je v stiski kdo od tistih, ki jih imate radi. Morda ste pred težko odločitvijo. Ali pa vas je zadela preizkušnja. Hčere Marije Pomočnice smo - hčere matere, ki ji je pri srcu usoda vsakega človeka. V molitvi želimo prositi za Vas. Dovolj je, da vpišete, po kakšnem namenu želite, naj molimo za Vas. Spomnile se Vas bomo v naših skupnih in osebnih srečanjih z Gospodom in z njegovo materjo Marijo.

Pišite nam preko posebnega obrazca.

Če želite lahko ostanete anonimni in vpišete le molitveni namen.

Arhiv, januar 2015

02.01.2015  PRODAJA HIŠE

Ne vem več kaj, ne vidim izhoda. Boga, ki vse ve, kaj in kako je bilo in pri kateremu ni nič nemogoče in vse zmore, prosim, da mi hitro pošlje kupca za hišo in da jo ta res kupi.


02.01.2015  NAJTI PRAVEGA SOPOTNIKA

Prosim molite zame, da bi našla ljubezen svojega življenja. Hvala in Bog povrni.


02.01.2015  ZA SINA

Drage sestre Hčere Marije Pomočnice, prosim pomagajte z molitvijo mojemu sinu v 1. letniku srednje šole, da zopet najde vero vase, pa bo pogumen, zdrav mlad fant, da ozdravi, saj ima psihične težave. Velikokrat je pomislil, da bi si storil najhujše, sedaj se zdravi in ima kmalu pregled pri psihiatrinji. Naj mu Jezus in Marija pomagata in stojita ob strani. Amen.


02.01.2015  DRUŽINA V NEVARNOSTI

Prosim molite zame, za mojo družino. Nekdo nam grozi, ogroža našo družino. Za življenje gre. Prosim, usmilite se me, nas.


02.01.2015  BLAGOSLOV BOŽJEGA DETETA

Dobri Bog! Pošlji svojega Duha in prerojeni bomo. Prosim za Božjo pomoč v molitvi za izgon hudobnega duha, za mir in boljše razumevanje v družini, za notranji mir, ki ga naj prinese Božični večer. Prosim za pomoč, da bi se dobro opravila moje študijske obveznosti, ki se odvijajo v teh dneh. Vsem, ki se srečujemo na tem portalu želim Blagoslovljene božične praznike. Naj prinese Božje dete veliko blagoslova, ki bo naš Rešitelj.


02.01.2015  ZA SESTRO

Prosim molitev za svojo sestro Marijo in celo njeno družino.

Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Veselje, molitev in sveto

obhajilo so tvoja opora!

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
BRAT ANTON
Zaradi brata Antona je Janezek moral skoraj za tri leta za pastirja in hlapca k družini Moglia. Šele novembra 1829 ga je stric Mihael rešil, da se je vrnil v družino in nadaljeval z učenjem. Anton je namreč dopolnil enaindvajset let; mati Marjeta je sklenila, da bo razdelila to, akr so imeli in se bo Anton osamosvojil. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon