Angleški oratorij

03.07.2017 

 

Dragi starši, dragi otroci,

sestre Hčere Marije Pomočnice se z animatorji in sodelavci veselimo že petega poletnega Angleškega oratorija. Letos se nam bodo pridružili tudi prostovoljci iz Liverpoola in Bratislave. Program je namenjen slovenskim osnovnošolcem, ki radi govorijo angleško (udeležbo priporočamo otrokom druge in tretje triade) ter angleško govorečim vrstnikom, ki živijo v Sloveniji.


PROGRAM

Tekom tedna bomo bolje spoznali zgodbo o Mariji, obiskali eno njenih cerkva v bližini Ljubljane, predvsem pa se bomo veselili v skupnem prepevanju, druženju, igranju, pogovorih in ustvarjanju. Marija nas bo vodila h globjemu spoznavanju ljubeče Božje navzočnosti v našem življenju, ki svojim otrokom želi predvsem to, da bi se znali resnično veseliti življenja in ga živeti v vsej polnosti.

 

Jutranji del programa poteka v angleščini, nato se otroci razdelijo v skupine, kjer je program prilagojen razumevanju jezika. V dopoldanskem času poteka program s prostovoljci, ki ga pripravljajo in izvajajo mladi iz tujine, v popodanskem času pa pridejo na vrsto rekreativne, socialne in družabne aktivnosti. Angleški oratorij sledi pedagogiki preventivnega vzgojnega sistema in ni tečaj angleščine.

 

Program poteka vsak dan od 9.00 do 15.30. Zadnji dan se program zaključi ob 16.00. Z otroki tistega dne pripravimo zaključno prireditev za starše.

 

LOKACIJA: Hiša sester Hčera Marije Pomočnice (HMP), Gornji trg 21, 1000 Ljubljana

DATUM: 3.-7. julij 2017

PRIJAVE zbiramo prek e-prijavnice do 16. junija oziroma do zapolnitve mest. Število mest je omejeno.    PRIJAVNICA

PRISPEVEK: 50 EUR za udeleženca. Za več otrok iz družine je prispevek nekoliko nižji. V kolikor vam višina prispevka predstavlja težavo, nam to sporočite. Skupaj bomo našli primerno rešitev.

KONTAKT: Za dodatne informacije nas kontaktirajte na: angleski.oratorij@gmail.com ali pokličite na tel. št.: 041 244 532 (s. Mateja).

 

Vabljeni!


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  

Tistemu, ki ljubi Boga,

Bog vsako stvar obrne v dobro.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
SANJE SE URESNIČUJEJO
V Spominih je Janez Bosko zapisal: »Zvečer tistega dne (po novi maši v Castelnuovu) sem se vrnil v družino. A ko sem bil blizu hiše in sem uzrl kraj sanj, nisem mogel zadržati solz in sem rekel: 'Kako čudoviti so načrti Božje previdnosti! Sedaj je prišel čas, ko je tudi Janez začenjal vse razumevati. (iz knjige: V začetku je bila mati)

 
Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon