Blagoslov v domu ŠDAD

15.01.2018 

V začetku januarja smo v domu imele prav kraljevsko vzdušje. Dekleta smo se zbrale kar v veži našega doma Alojzije Domajnko in tam pričele blagoslov doma ob prazniku Svetih treh kraljev.


Naš gost je bil salezijanec Boštjan iz Rakovnika, ki je v vlogi duhovnika pripomogel, da je bil dogodek še bolj svečan. Prepevali smo in med molitvijo s kadilom in blagoslovljeno vodo obšli vse prostore doma, celo našo klet. Kraljevski pečat za to leto pa je na vratih pustila Kristina. Za pečat v naših trebuščkih pa je poskrbela – nobena druga kot – sestra Cilka.

Imele smo se superfajn in tako je še en #imejmoseradi večer uspel.

Ema P.


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Nič naj te ne vznemirja:

kdor ima Boga, ima vse!

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
SANJE SE URESNIČUJEJO
V Spominih je Janez Bosko zapisal: »Zvečer tistega dne (po novi maši v Castelnuovu) sem se vrnil v družino. A ko sem bil blizu hiše in sem uzrl kraj sanj, nisem mogel zadržati solz in sem rekel: 'Kako čudoviti so načrti Božje previdnosti! Sedaj je prišel čas, ko je tudi Janez začenjal vse razumevati. (iz knjige: V začetku je bila mati)

 Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon