Duhovne vaje za mlade

29.09.2017 


 

Mladi po birmi - devetošolci in srednješolci, ki želite poglobiti svoj odnos z Bogom in izkusiti lepoto krščanskega življenja, vabljeni na duhovne vaje, ki bodo

od 29. septembra do 1. oktobra 2017 v Marijinem domu na Bledu.

 

Prijavnica

 


Duhovne vaje omogočajo izkušnjo krščanskega življenja ter graditev občestva. Skupaj bomo peli, se igrali, molili, obhajali sveto mašo, ustvarjali, delali v skupinah in poglabljali osebno vero ob odlomkih Svetega pisma. Odkrivali bomo svojo pot svetosti ob zgledu 15-letnega fanta z imenom Carlo Acutis.


Duhovne vaje se začnejo v petek ob 18. uri in zaključijo v nedeljo s kosilom.


S seboj prinesete: rjuhe ali spalno vrečo, v obeh primerih pa prevleko za vzglavnik, copate, pižamo in potrebščine za osebno higieno. Kdor igra kitaro ali kakšen drug prenosljiv inštument, naj ga prinese s seboj. In ne pozabite prinesti s seboj tudi veliko dobre volje.

 

 

Informacije: md.bled@gmail.com ali 051 771 341 (s. Barbara Močenik)Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Delaj danes tako,

da ti jutri ne bo

treba zardevati.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
ODNOS DO BABICE
Odnos matere Marjete do nje je bil tak, kot bi babica bila gospodinja. Spoštovala jo je in poslušala, kot bi bila njena mati. O vseh stvareh se je z njo pogovorila. Ko je imela kak trenutek časa, se je usedla k njej, da sta si bili še bolj blizu. Kadar se je vrnila s trga, jo je vedno razveselila s kakšnim priboljškom, ki ga je babica imela zelo rada. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon