Duhovne vaje za dijake in osnovnošolce 9. razreda

02.06.2017 

Sestre hčere Marije Pomočnice pripravljamo duhovne vaje za dijake in osnovnošolce 9. razreda.

Potekale bodo v Marijinem domu od 2. do 4. junija 2017.


Duhovne vaje omogočajo izkušnjo krščanskega življenja ter graditev občestva. Skupaj bomo peli, se igrali, molili, obhajali sveto mašo, ustvarjali, delali v skupinah in poglabljali osebno vero ob odlomkih Svetega pisma.


Duhovne vaje se začnejo v petek ob 18. uri in zaključijo v nedeljo s kosilom.


S seboj prinesete: rjuhe ali spalno vrečo, v obeh primerih pa prevleko za vzglavnik, copate, pižamo in potrebščine za osebno higieno.

 

PRIJAVE IN INFORMACIJE:

md.bled@gmail.com ali 051 771 341 (s. Barbara Močenik)

Prijave zbiramo najkasneje do 24. maja 2017.


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  

Zavedaj se, da imaš

angela, ki te spremlja,

varuje in je tvoj prijatelj.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
ŠOLANJE
Šola je bila draga, mati Marjeta pa brez sredstev. Šolska taksa je znašala 12 lir, knjige in drugo pa še 21 lir na mesec. Za primerjavo navedimo: delavec - moški je na dan zaslužil liro, ženske samo 60-80 stotinov. Janez je videl materine muke. Zato ji je nekega dne predlagal: »Če se strinjate, bom vzel vrečo in od hiše do hiše prosjačil za darove; nabrano bova prodala«. Mati je privolila. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon