Duhovne vaje za osnovnošolce od 4. do 7. razreda

12.05.2017 

 

Sestre hčere Marije Pomočnice pripravljamo duhovne vaje za otroke od 4. do 7. razreda.

Potekale bodo v Marijinem domu od 12. do 14. maja 2017.
Duhovne vaje omogočajo izkušnjo krščanskega življenja ter graditev občestva. Skupaj bomo peli, se igrali, molili, obhajali sveto mašo, ustvarjali, delali v skupinah. Odkrivali bomo lepoto hvaležnosti, ki nam pomaga graditi boljši odnos do sebe, bližnjih in Boga.


Duhovne vaje se začnejo v petek ob 18. uri in zaključijo v nedeljo s sveto mašo ob 11. uri skupaj s starši.


S seboj prinesete: rjuhe ali spalno vrečo, v obeh primerih pa prevleko za vzglavnik, copate, pižamo in potrebščine za osebno higieno. Doma pustite sladkarije in vse elektronske predvajalnike glasbe, igrice in telefon (starši lahko po potrebi otroke pokličete na eno od spodaj navedenih telefonskih številk). Morebitne sladkarije, ki jih boste prinesli s seboj, bomo dali na skupno mizo za malico.


PRIJAVE IN INFORMACIJE: ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

 

md.bled@gmail.com ali 051 771 341 (s. Barbara Močenik)


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Kreposti, ki te napolnjujeta

s srečo zdaj in v večnosti,

sta ponižnost in dobrota.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
več


BOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
MATI MARJETA
V njegovi vzgoji ni nič takega, kar ne bi bilo že v vzgoji matere Marjete. Dejansko je don Bosko vzgojno izkušnjo iz družine prenesel v svoj preventivni sistem. Ob tem smo lahko presenečeni, saj vidimo, kaj lahko naredi dobra vzgoja v družini. Če je kaj takega zmogla nepismena kmečka mati brez sredstev, kako ne bi uspelo tudi nam, ko imamo veliko znanja in še več sredstev in pripomočkov. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon