Duhovne vaje za osnovnošolce od 4. do 7. razreda

12.05.2017 

 

Sestre hčere Marije Pomočnice pripravljamo duhovne vaje za otroke od 4. do 7. razreda.

Potekale bodo v Marijinem domu od 12. do 14. maja 2017.
Duhovne vaje omogočajo izkušnjo krščanskega življenja ter graditev občestva. Skupaj bomo peli, se igrali, molili, obhajali sveto mašo, ustvarjali, delali v skupinah. Odkrivali bomo lepoto hvaležnosti, ki nam pomaga graditi boljši odnos do sebe, bližnjih in Boga.


Duhovne vaje se začnejo v petek ob 18. uri in zaključijo v nedeljo s sveto mašo ob 11. uri skupaj s starši.


S seboj prinesete: rjuhe ali spalno vrečo, v obeh primerih pa prevleko za vzglavnik, copate, pižamo in potrebščine za osebno higieno. Doma pustite sladkarije in vse elektronske predvajalnike glasbe, igrice in telefon (starši lahko po potrebi otroke pokličete na eno od spodaj navedenih telefonskih številk). Morebitne sladkarije, ki jih boste prinesli s seboj, bomo dali na skupno mizo za malico.


PRIJAVE IN INFORMACIJE: ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

 

md.bled@gmail.com ali 051 771 341 (s. Barbara Močenik)


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  

Zavedaj se, da imaš

angela, ki te spremlja,

varuje in je tvoj prijatelj.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
TALAR
Prišel je dan, 25. oktober, ko je oblekel talar; zaradi tega mu ni bio treba nositi vojaške uniforme. Bilo je 30. Oktobra 1835, zadnji dan pred odhodom od doma. Takole se sam spominja srečanja z materjo: »Skromna bala je bila pripravljena. Moji sorodniki so bili vsi zadovoljni; jaz pa še bolj kot oni. Le moja mati je bila zamišljena in me je ves čas spremljala s svojim pogledom, kakor da bi mi hotela kaj reči. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon