Izpitno obdobje

06.02.2018 

Izpitno obdobje je čas, ko v našem študentskem domu študentke večino pozornosti in časa posvetimo učenju.


V tem času smo s sestrami povezane na poseben način. Ne samo, da se skupaj z njimi za trenutek ustavimo ob kakšnem filmu. Pripravijo nam različne spodbude in presenečenja, da lažje nadaljujemo z učenjem. Posebno pa smo si blizu ena drugi v kapeli in molitvi, kjer izročamo svoje skrbi in prošnje pred oltar. Tako nas sestre vedno s svojo molitvijo spremljajo in spodbujajo ne samo skozi izpitno obdobje, ampak skozi vse leto.

 

Besedilo in foto: Brigita C.

Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Tistemu, ki ljubi Boga,

Bog vsako stvar obrne v dobro.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
več


BOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
TALAR
Prišel je dan, 25. oktober, ko je oblekel talar; zaradi tega mu ni bio treba nositi vojaške uniforme. Bilo je 30. Oktobra 1835, zadnji dan pred odhodom od doma. Takole se sam spominja srečanja z materjo: »Skromna bala je bila pripravljena. Moji sorodniki so bili vsi zadovoljni; jaz pa še bolj kot oni. Le moja mati je bila zamišljena in me je ves čas spremljala s svojim pogledom, kakor da bi mi hotela kaj reči. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon