Izpitno obdobje

06.02.2018 

Izpitno obdobje je čas, ko v našem študentskem domu študentke večino pozornosti in časa posvetimo učenju.


V tem času smo s sestrami povezane na poseben način. Ne samo, da se skupaj z njimi za trenutek ustavimo ob kakšnem filmu. Pripravijo nam različne spodbude in presenečenja, da lažje nadaljujemo z učenjem. Posebno pa smo si blizu ena drugi v kapeli in molitvi, kjer izročamo svoje skrbi in prošnje pred oltar. Tako nas sestre vedno s svojo molitvijo spremljajo in spodbujajo ne samo skozi izpitno obdobje, ampak skozi vse leto.

 

Besedilo in foto: Brigita C.

Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  

Ob koncu življenja boš

obral sadove svoje dobrote.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
MATI MARJETA
V njegovi vzgoji ni nič takega, kar ne bi bilo že v vzgoji matere Marjete. Dejansko je don Bosko vzgojno izkušnjo iz družine prenesel v svoj preventivni sistem. Ob tem smo lahko presenečeni, saj vidimo, kaj lahko naredi dobra vzgoja v družini. Če je kaj takega zmogla nepismena kmečka mati brez sredstev, kako ne bi uspelo tudi nam, ko imamo veliko znanja in še več sredstev in pripomočkov. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon