Miklavževanje in praznovanje rojstnih dni

15.12.2018 

Dne 3.12. smo imele v domu ŠDAD miklavževanje. Hkrati pa smo praznovale tudi rojstne dni. Vse stanovalke in sestre iz skupnosti smo sodelovale v obdarovanju. Obdarovanje smo izvedle na podlagi igre "Secret Santa" oz. skriti prijatelj.


Vsaka stanovalka in sestra je dobila eno skrito prijateljico. Zanjo je ta oseba naredila ali kupila božično darilo, ter ga pustila v košari. Na naše presenečanje, je prišel sam sv. Miklavž in vsaki izmed nas prinesel darilo iz košare. Pri odarovanju pa ni bil sam, na pomoč mu je priskočil angelček. Imele smo se zelo lepo in na ta način tudi vkorakale v adventno praznično vzdušje.

 

Besedilo: Anastasija V.

Foto: Anastasija V. in Marija S.Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Drugim boš pomagal

k svetosti, ko si boš

sam prizadeval zanjo.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
SANJE SE URESNIČUJEJO
V Spominih je Janez Bosko zapisal: »Zvečer tistega dne (po novi maši v Castelnuovu) sem se vrnil v družino. A ko sem bil blizu hiše in sem uzrl kraj sanj, nisem mogel zadržati solz in sem rekel: 'Kako čudoviti so načrti Božje previdnosti! Sedaj je prišel čas, ko je tudi Janez začenjal vse razumevati. (iz knjige: V začetku je bila mati)

 Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon