Duhovne vaje in kongres salezijancev sotrudnikov

07.05.2018 

V petek in soboto, 4. in 5. maja 2018, so se v Želimljem zbrali salezijanci sotrudniki iz slovenskih sotrudniških centrov na duhovnih vajah, ki jih je vodila s. Martina Golavšek.


Poleg inšpektorialne delegatke HMP za salezijance sotrudnike s. Martine, je bil ves čas navzoč tudi inšpektorialni delegat SDB za salezijance sotrudnike g. Ivan Turk.

Duhovne vaje so zaključili z inšpektorialnim kongresom, na katerem so na novo izvolili inšpektorialni svet salezijancev sotrudnikov. S hvaležnostjo in zaupanjem svoj mandat inšpektorialnega koordinatorja nadaljuje še za eno triletje Tilen Mlakar.

Poleg tega pa so potrdili dve novi kratici:

  • za salezijance sotrudnike - SalS
  • in za Združenje salezijancev sotrudnikov - ZSalS.


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Ne skušaj opravičevati

svojih napak, raje

jih skušaj popraviti.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
ODNOS DO BABICE
Odnos matere Marjete do nje je bil tak, kot bi babica bila gospodinja. Spoštovala jo je in poslušala, kot bi bila njena mati. O vseh stvareh se je z njo pogovorila. Ko je imela kak trenutek časa, se je usedla k njej, da sta si bili še bolj blizu. Kadar se je vrnila s trga, jo je vedno razveselila s kakšnim priboljškom, ki ga je babica imela zelo rada. (iz knjige: V začetku je bila mati)


Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon