Postna duhovna obnova

29.03.2018 

Na praznik svetega Jožefa, je v ŠDAD potekala druga duhovna obnova. Dekleta smo se ob osmi uri zvečer zbrala ter začela z osebnim duhovnim romanjem. Sprva se je iz prostorov slišala čudovita pesem na čast našemu Odrešeniku, nato pa je sledila kratka molitev in pogovor z duhovnikom Tonijem Kmetom.


Tema pogovora je skoraj uro in pol tekla o eksorcizmu. Duhovnik nam je nevarnosti greha in hudiča skušal pokazati čimbolj nazorno z opisovanjem konkretnih primerov, s katerimi se je srečeval. Dekleta smo zbrano poslušala, nekatera pa so se tudi opogumila in postavila kakšno vprašanje. Pogovor bi lahko trajal dolgo v noč, a ker čas teče in nič ne reče, smo morale nadaljevati s programom. Med adoracijo in osebnim pogovorom z Jezusom, smo imele tudi možnost za sveto spoved. Ob koncu smo se še ustavile ob čaju in si izmenjale voščilo.

 

Besedilo: Špela

Foto: TIna L.

Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Tistemu, ki ljubi Boga,

Bog vsako stvar obrne v dobro.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
ODNOS DO BABICE
Odnos matere Marjete do nje je bil tak, kot bi babica bila gospodinja. Spoštovala jo je in poslušala, kot bi bila njena mati. O vseh stvareh se je z njo pogovorila. Ko je imela kak trenutek časa, se je usedla k njej, da sta si bili še bolj blizu. Kadar se je vrnila s trga, jo je vedno razveselila s kakšnim priboljškom, ki ga je babica imela zelo rada. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon