Svetopisemske urice za otroke v Ljubljani

10.10.2019 

 

Svetopisemske urice za otroke od 3. do 6. leta bodo potekale dvakrat mesečno ob četrtkih pri sestrah hčerah Marije Pomočnice.


Preko pripovedi, molitve, igre, plesa, pesmi, večkrat pa tudi likovnega in dramskega izražanja otrokom približamo vsebino Svetega pisma, ki govori o Božji dobroti in ljubezni.


Prvo srečanje bo v četrtek, 10. oktobra, ob 17. uri na Gornjem trgu 21 v Ljubljani.


Prijave in informacije: 051 771 341 (s. Barbara) ali na barbara.mocenik@gmail.com.Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  

Vsakdo naj opravlja

svoje dolžnosti zavedajoč

se Božje navzočnosti.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

Vir: www.hozana.si

SALEZIJANSKE PRILIKE
ODNOS DO BABICE
Odnos matere Marjete do nje je bil tak, kot bi babica bila gospodinja. Spoštovala jo je in poslušala, kot bi bila njena mati. O vseh stvareh se je z njo pogovorila. Ko je imela kak trenutek časa, se je usedla k njej, da sta si bili še bolj blizu. Kadar se je vrnila s trga, jo je vedno razveselila s kakšnim priboljškom, ki ga je babica imela zelo rada. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon