Vikend Angelskih biserov pri sestrah

12.04.2017 

Skupinska slika pod cvetočo češnjo.
Skupinska slika pod cvetočo češnjo.

Smo vokalna skupina Angelski biseri. V petek in soboto, 7. in 8. aprila 2017, smo se punce odpravile na intenzivne pevske vaje k našim sestram hčeram Marije Pomočnice v Murski Soboti.


Vaje so se prelevile v zabaven in poučen vikend. Poleg tega, da smo imele vaje s s. Katjo in s. Barbaro, smo se tudi veliko smejale in družile z ostalimi sestrami. Z njimi smo si delile tudi različna doživetja in seveda velike igre, ki so bile nepozabne! Sestre so nam pripravile udobna ležišča in tvegale eno neprespano noč z nami.
Ne smemo pa pozabiti na s. Anito in s. Simono, ki sta naše trebuščke napolnili do vrha.
Punce se bomo še vrnile!


Doris Horvat
Pevske vaje.

Pevske vaje skupaj s soboškim otroškim zborom za veliko noč.

Kdo se boji črnega moža?

Odbojka.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  

V najtežjih preizkušnjah

ti je potrebna močna vera.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
TALAR
Prišel je dan, 25. oktober, ko je oblekel talar; zaradi tega mu ni bio treba nositi vojaške uniforme. Bilo je 30. Oktobra 1835, zadnji dan pred odhodom od doma. Takole se sam spominja srečanja z materjo: »Skromna bala je bila pripravljena. Moji sorodniki so bili vsi zadovoljni; jaz pa še bolj kot oni. Le moja mati je bila zamišljena in me je ves čas spremljala s svojim pogledom, kakor da bi mi hotela kaj reči. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon