Vikend Angelskih biserov pri sestrah

12.04.2017 

Skupinska slika pod cvetočo češnjo.
Skupinska slika pod cvetočo češnjo.

Smo vokalna skupina Angelski biseri. V petek in soboto, 7. in 8. aprila 2017, smo se punce odpravile na intenzivne pevske vaje k našim sestram hčeram Marije Pomočnice v Murski Soboti.


Vaje so se prelevile v zabaven in poučen vikend. Poleg tega, da smo imele vaje s s. Katjo in s. Barbaro, smo se tudi veliko smejale in družile z ostalimi sestrami. Z njimi smo si delile tudi različna doživetja in seveda velike igre, ki so bile nepozabne! Sestre so nam pripravile udobna ležišča in tvegale eno neprespano noč z nami.
Ne smemo pa pozabiti na s. Anito in s. Simono, ki sta naše trebuščke napolnili do vrha.
Punce se bomo še vrnile!


Doris Horvat
Pevske vaje.

Pevske vaje skupaj s soboškim otroškim zborom za veliko noč.

Kdo se boji črnega moža?

Odbojka.
Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Drugim boš pomagal

k svetosti, ko si boš

sam prizadeval zanjo.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
MATERIN NAGOVOR
Zvečer pred odhodom - 30. oktobra 1835 - me je poklicala na stran in mi povedala tale znameniti nagovor:
»Moj Janez, oblekel si duhovniško obleko in zato čutim vse tisto zadovoljstvo, ki ga lahko čuti mati zaradi uspeha svojega sina. Toda zapomni si, da ne daje obleka časti tvojemu stanu, ampak spolnjevanje kreposti; ah, za Božjo voljo, ne onečasti te obleke. Takoj jo odloži. Raje vidim, da imam sina revnega kmeta kakor sina duhovnika, ki zanemarja svoje dolžnosti. Ko si prišel na svet, sem te izročila blaženi Devici, ko si začel svoje študije, sem ti priporočila, da bodi ves njen in če bom postal duhovnik, vedno priporočaj in širi pobožnost do Marije.« (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon