Volitve predstavnice študentk v ŠDAD

14.11.2017 

V torek, 7. 11. 2017, so v študentskem domu Alojzije Domanjko potekale volitve predstavnice študentk. Program se je začel z glasbenim uvodom s klavirsko spremljavo Klare M. in tolkalskimi ritmi Eme P., ter nadaljeval z besedo naše s. Barbare.


Molitev sta pripravili Karmen D. in Špela S.,  nato pa nas je Mirjam A., ki se je letos udeležila svetovnega srečanja salezijanske mladine v Italiji -  Confronto, naučila koreografije ob skladbi, ki govori o svetemu Janezu Bosku. Z veseljem smo korake ponovile za njo in zaplesale v skupnem ritmu. Po skupnem plesanju in prepevanju je bil že čas za volitve. Vse smo dobro razmislile o svoji odločitvi in po končanem štetju glasov se je pokazalo, da je največje zaupanje naših študentk dobila Mihaela D. Monika I. in Barbara G. pa sta bili po številu glasov takoj na drugem mestu, zato smo ju izvolili kot namestnici predstavnice.

V zadnjem delu večera so nas z dramsko igrico o sv. Miklavžu presenetile študentke iz prvega in drugega nadstropja. Nastopale so: Eva M., Tina F., Tina L., Mihaela D., Urška B. in Katarina R.

Na koncu smo vse potegnile listke z imenom ter tako izbrale svojega skritega prijatelja za prihajajoče praznovanje praznika sv. Miklavža ter ob čaju ter piškotih še poklepetale.

 

Besedilo: Marija S.

Foto: Anastasija V.Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Dela usmiljenja

so kot številne niti,

ki vas povežejo z Bogom.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
SANJE SE URESNIČUJEJO
V Spominih je Janez Bosko zapisal: »Zvečer tistega dne (po novi maši v Castelnuovu) sem se vrnil v družino. A ko sem bil blizu hiše in sem uzrl kraj sanj, nisem mogel zadržati solz in sem rekel: 'Kako čudoviti so načrti Božje previdnosti! Sedaj je prišel čas, ko je tudi Janez začenjal vse razumevati. (iz knjige: V začetku je bila mati)

 Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon