Zaključni piknik zborov pri sestrah v Murski Soboti

19.06.2017 

"Zahvaljujte se Gospodu, ker je dober,

ker na veke traja njegova dobrota." (Ps 118)

Gospodu smo se pevci za vse prejete dobrote tega šolskega leta še posebej zahvaljevali v nedeljo, 18. 6. 2017 na zaključnem pikniku pri sestrah HMP v Murski Soboti.


Celo leto je otroški pevski zbor župnije Murska Sobota (pevci med 6. in 11. letom starosti) ter Skupino angelski biseri (pevke konec osnovne in srednje šole ter študentke in zaposlene) med seboj povezovala Njegova ljubezen in veselje do petja, kar se je pokazalo tudi na zaključnem srečanju. Ob dobri hrani smo peli, najmlajši tudi plesali, se igrali (v poštev so prišle še vodne igre) in se dobremu Bogu zahvaljevali za našo veliko pevsko družino :).

Naj ostane On naša moč in (pevski) navdih tudi v prihodnje …

sBP

Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Vsaka beseda naj

nosi pečat ljubezni.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
več


BOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
BABICA
Odnosa do starejših so se otroci naučili iz odnosa matere do babice. Bila je sicer stara in bolna, vendar je s svojega stola ali postelje nadzorovala vse dogajanje v hiši in zunaj nje. Storila je vse, kar je zmogla, zlasti pri pripravi jedi in pri urejanju hiše, kjer je bilo vedno vse snažno in na svojem mestu. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon