Zaključni piknik zborov pri sestrah v Murski Soboti

19.06.2017 

"Zahvaljujte se Gospodu, ker je dober,

ker na veke traja njegova dobrota." (Ps 118)

Gospodu smo se pevci za vse prejete dobrote tega šolskega leta še posebej zahvaljevali v nedeljo, 18. 6. 2017 na zaključnem pikniku pri sestrah HMP v Murski Soboti.


Celo leto je otroški pevski zbor župnije Murska Sobota (pevci med 6. in 11. letom starosti) ter Skupino angelski biseri (pevke konec osnovne in srednje šole ter študentke in zaposlene) med seboj povezovala Njegova ljubezen in veselje do petja, kar se je pokazalo tudi na zaključnem srečanju. Ob dobri hrani smo peli, najmlajši tudi plesali, se igrali (v poštev so prišle še vodne igre) in se dobremu Bogu zahvaljevali za našo veliko pevsko družino :).

Naj ostane On naša moč in (pevski) navdih tudi v prihodnje …

sBP

Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  


Čeprav nisi pridigar,

lahko pridigaš -

s svojim zgledom.

(Sveti Janez Bosko)

MOLIMO ZA VAS
Molitvena povezanost
Pri naši vsakdanji molitvi smo povezane z vsemi, ki se nam priporočate v molitev: v prošnji ali v zahvali, v stiski ali bolezni. Hvala vsem, ki se tej molitvi na kakršenkoli način pridružite.
večBOŽJA BESEDA

SALEZIJANSKE PRILIKE
BRAT ANTON
Zaradi brata Antona je Janezek moral skoraj za tri leta za pastirja in hlapca k družini Moglia. Šele novembra 1829 ga je stric Mihael rešil, da se je vrnil v družino in nadaljeval z učenjem. Anton je namreč dopolnil enaindvajset let; mati Marjeta je sklenila, da bo razdelila to, akr so imeli in se bo Anton osamosvojil. (iz knjige: V začetku je bila mati)Družba hčera Marije Pomočnice, Rakovniška 21, 1108 Ljubljana | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon